reklama
katharina203
Fanka BB :)
Lekarka nie wie co zrobic...nie reaguje na clostribegyt...ani na fostimon...ani na merional...ani na meridon...
Juz od godziny rycze jaka jestem beznadziejna...
Juz od godziny rycze jaka jestem beznadziejna...
Katharina zero krzaczorów. Wyłaź, referuj co i jak miałaś podane i tu kobiety Cię naprowadzą. Może zmiana kliniki, lekarza, leków? Tu babki różne doświadczenia mają to mogą Cię nakierować. Na forach są kobitki co maja tyle wiedzy i doświadczenia, że niejeden lekarz by się zdziwił.
Ja na in vitro miałam tak, że jeden jajnior nie reagował na leki dopiero na sam koniec spuchł i torbiele się porobiły. No różne są sytuacje. Wyłaź!
Kredzia ściskam babo kochana!
Ja na in vitro miałam tak, że jeden jajnior nie reagował na leki dopiero na sam koniec spuchł i torbiele się porobiły. No różne są sytuacje. Wyłaź!
Kredzia ściskam babo kochana!
anika11
Katharina, kurde, nic nie drgnęło? Jest jeszcze kilka leków, których nie stosowalas, więc weź to na karb nieudanego cyklu. Wiem, ze brzmi to banalnie, ale nie wyczerpała jeszcze całego arsenalu. Nie jesteś beznadziejna, zakazuje Ci tak mówić! Po prostu pech!
katharina203
Dziewczyny no pech...ja mam tylko jeszcze jeden cykl...bo wiecie ze moj M do kosowa na pol roku w maju leci wiec zniana lekarza na miesiac nie ma sensu...chyba ze ***** znow bede miec krwiaka...nie mam juz sily i odechcialo mi się wszystkiego...
M26
Katharina bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się, jeszcze dużo możliwości przed Tobą. Niestety nasze organizmy lubią nas takie rzeczy robić
Trzymaj się ciepło.
Stacy jak się dzisiaj czujesz?
Trzymaj się ciepło.
Stacy jak się dzisiaj czujesz?
Dziewczyny no pech...ja mam tylko jeszcze jeden cykl...bo wiecie ze moj M do kosowa na pol roku w maju leci wiec zniana lekarza na miesiac nie ma sensu...chyba ze ***** znow bede miec krwiaka...nie mam juz sily i odechcialo mi się wszystkiego...
Katharina
To idzcie zamrozić! To nie jest głupi pomysł
Napisz proszę co w jakiś dawkach brałaś pokolei od clo.... - zweryfikujemy i spróbujemy coś zaradzić.
A może puregon? ja bardzo dobrze na niego reaguje
reklama
stacy
Katharina - nie poddawaj się, może to nie są leki dla Ciebie? Nie zawsze organizm reaguje tak jak byśmy chcieli. Niech jeszcze zmienia bo ma w czym wybierać. A nasienie można zamrozić.
M26 - dzięki za pamięć :-) nie najgorzej, jedynie co to mam takie pobolewania jak na @. Właściwie to chciałabym być już po, to czekanie mnie dobija. :-)
Zuzik się nam gdzieś zapadła.
Madzia - &&&&& cały czas.
M26 - dzięki za pamięć :-) nie najgorzej, jedynie co to mam takie pobolewania jak na @. Właściwie to chciałabym być już po, to czekanie mnie dobija. :-)
Zuzik się nam gdzieś zapadła.
Madzia - &&&&& cały czas.
Podziel się: