reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lekarka nie wie co zrobic...nie reaguje na clostribegyt...ani na fostimon...ani na merional...ani na meridon...
Juz od godziny rycze jaka jestem beznadziejna...

Katharina zero krzaczorów. Wyłaź, referuj co i jak miałaś podane i tu kobiety Cię naprowadzą. Może zmiana kliniki, lekarza, leków? Tu babki różne doświadczenia mają to mogą Cię nakierować. Na forach są kobitki co maja tyle wiedzy i doświadczenia, że niejeden lekarz by się zdziwił.
Ja na in vitro miałam tak, że jeden jajnior nie reagował na leki dopiero na sam koniec spuchł i torbiele się porobiły. No różne są sytuacje. Wyłaź!
Kredzia ściskam babo kochana!

Już napisałaś zanim posta skończyłam. To może zmień lekarza i klinikę? Ja przez tydzień mieszkałam ponad 400 km od domu by co 2 dni kontrolować wszystkie hormony i modyfikować dawki. Może badań miałaś w trakcie za mało?

Katharina, kurde, nic nie drgnęło? Jest jeszcze kilka leków, których nie stosowalas, więc weź to na karb nieudanego cyklu. Wiem, ze brzmi to banalnie, ale nie wyczerpała jeszcze całego arsenalu. Nie jesteś beznadziejna, zakazuje Ci tak mówić! Po prostu pech!

Dziewczyny no pech...ja mam tylko jeszcze jeden cykl...bo wiecie ze moj M do kosowa na pol roku w maju leci wiec zniana lekarza na miesiac nie ma sensu...chyba ze ***** znow bede miec krwiaka...nie mam juz sily i odechcialo mi się wszystkiego...

Katharina bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się, jeszcze dużo możliwości przed Tobą. Niestety nasze organizmy lubią nas takie rzeczy robić
Trzymaj się ciepło.
Stacy jak się dzisiaj czujesz?

Dziewczyny no pech...ja mam tylko jeszcze jeden cykl...bo wiecie ze moj M do kosowa na pol roku w maju leci wiec zniana lekarza na miesiac nie ma sensu...chyba ze ***** znow bede miec krwiaka...nie mam juz sily i odechcialo mi się wszystkiego...

Katharina
To idzcie zamrozić! To nie jest głupi pomysł:)
Napisz proszę co w jakiś dawkach brałaś pokolei od clo.... - zweryfikujemy:) i spróbujemy coś zaradzić.
A może puregon? ja bardzo dobrze na niego reaguje

reklama
Katharina - nie poddawaj się, może to nie są leki dla Ciebie? Nie zawsze organizm reaguje tak jak byśmy chcieli. Niech jeszcze zmienia bo ma w czym wybierać. A nasienie można zamrozić.

M26 - dzięki za pamięć :-) nie najgorzej, jedynie co to mam takie pobolewania jak na @. Właściwie to chciałabym być już po, to czekanie mnie dobija. :-)

Zuzik się nam gdzieś zapadła.

Madzia - &&&&& cały czas.

Do góry