reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Madziu u nas Patryka dzisiaj:-) nawet w knajpach zielone piwo daja:-) i wszystko jest zielone :-D w kazdym miescie parady itd. No i wszyscy dzisiaj pija:-) ot takie swieto mamy;-)

Aniko no jak krwiaka nie ma to chyba mozesz wrocic do normalnosci? A zonkile tez mi zdobia parapet juz 2 tyg:-) sliczne sa:-)

reklama
Lumia marudz ile chcesz!!!!!!! No pani doktor widac sie ceni... mam nadzieje ze powie cos wiecej niz dr.google;-)
To kiedy masz wizyte?

Lumia marudz ile chcesz!!!!!!! No pani doktor widac sie ceni... mam nadzieje ze powie cos wiecej niz dr.google;-)
To kiedy masz wizyte?

Kredko jeszcze nie ustalilam, ale p. Doktor przyjmuje w srody i wizyty praktycznie z tyg na tydz. Aleeee bardzo sie ceni i do tego, wyobraz sobie, ze nie moge wybrac dogodnej dla mnie h tylko musze sie do niej dostosowac!
Tego sie boje, ze nic ciekawego nie powie, a ostatnio mam b. Duzo wydatkow....i musze liczyc kazdy grosz.

a ja ostatni kupiłam żonkile w Lidlu i jak się rozwinęły to je musiałam wyrzucić, bo śmierdziały nawozem i istniało podejrzenie, że to była kupa...

teraz mam moje najulubieńsze wspaniałe tulipany.:-) :)

Lumia, mam nadzieję, że ceniąca się pani doktor, coś mądrego na ten temat powie i ze wcale nie jest tak źle, jak piszą.
mimo wszystko przesyłam Ci wiosnę :*

Witam się w tą słoneczna pogodę :)
Lumio nasza droga, marudz i smudz nam ile wlezie, może nie okaże się tak źle z tymi mutacjami, świetna P.genetyk napewno coś zaradzi.
Aniko spaceruj i ciesz się w końcu z upragnionej ciąży :)
Katharina trzymam kciuki za pęcherzyki.

reklama
Mam pytanko. Biorę Duphaston między innymi na wydłużenie cyklu. Ale właśnie dostałam okres 3 dni wcześniej to dupka odstawiam? Wszystko tak mi się rozregulowało, że już nie wiem co robić. Dopiero za tydzień jestem u lekarza...

Do góry