reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lumia, na jakim etapie jesteś? Coś nam zamilklas... :(
Aniko,
Bo jakoś weny do pisania brak....ostatnio mam etap sinusoidalny - bym to tak określiła.
Czekam teraz na okres, albo i nie....
Dziś odebrałam wyniki i wyszło,że mam jakieś mutacje i próbuje to rozszyfrować.... Mam straszny kołowrotek w głowie....ciężko to opisać. Wiem,że pewnie bez konsultacji z lekarzem się nie obejdzie, ale chciałabym już coś wiedzieć. Gin odesłał mnie na takowe do jakiejś pani profesor specjalizującej się w tej właśnie dziedzinie.....
I taka oto sytuacja u mnie jest;(

Lumia trochę słabo, że dali Ci wyniki bez wyjaśnienia co oznaczają. Na ile ja się orientuję nie wszystkie mutacje oznaczają coś złego tak więc nie martw się na zapas. Ale konsultacja by się przydała. Choć wiele rzeczy znajdziesz w necie!

Kamisiu to dobrze, że Pongo daje radość. wiem jak to może rozczulać. wczoraj mój kocur przybiegł do mnie wskoczył do mnie pod koc i tak się tulił do mnie całym sobą prawie się popłakałam. ale w pewnym momencie poczuł, że budzi się we mnie Elmirka i uciekł

Lumio a kiedy wizyta wyjaśniająca wyniki badań?

aniko uściskaj Nibajkę i Sarenkę jak będziesz z nimi rozmawiała :-)

Beti słońce wychodź czas i pora.

Kredko a co u Ciebie??

stacy
bardzo mocno ściskam &&& napewno nic nie przeoczysz

udanego dnia dziewczyny. ja zakopuję się pod kocyk książka w dłoń i nadal pozycja leżąca :-)

Lumia mam nadzieje ze to nic zlego!!!

Aniko przekaz niebajce i serence buziaki:-*:-* i niech wiedza ze czekamy tu na nie!

Stacy jak noc?

Beti?? Tak jak Madzia pisze - juz pora!!!

Madziu milego wysiadywania jajeczek;-)

No i przesylam Wam irlandzkie koniczynki na szczescie:-) bo dzisiaj dzien pijanstwa narodowego;-)

Kredko takie święto macie?

dziewczyny u Was też taka piękna pogoda? u mnie słońce cudne. dlatego wypuszczę się po pieczywko i chyba zajrzę do mojego ulubionego sklepu z ubraniami bo kwestia w co ja się ubiorę na chrzciny nie została jeszcze rozstrzygnięta :-)

MAgda, u mnie pięknie świeci słonce:) jakąś ładną sukienkę trzeba nabyć ;)

zapomniałam się Wam pochwalić, że wczoraj po raz pierwszy od 2.02 byłam na krótkim spacerze, oczywiście w asyście męza mego :) i weszlismy do kwiaciarni kupić żonkile w doniczce, zielone takie, nierozwinięte. pytam panią, czy na weekend się rozwiną, ona, że na pewno jak w cieple. pryszłam do domu, zadowlona postawiłam na kuchennym parapecie i co.... i dziś wszystkie zakwitly :)) wiosna moje panie, wiosna :)

reklama
Lumia trochę słabo, że dali Ci wyniki bez wyjaśnienia co oznaczają. Na ile ja się orientuję nie wszystkie mutacje oznaczają coś złego tak więc nie martw się na zapas. Ale konsultacja by się przydała. Choć wiele rzeczy znajdziesz w necie!

Ewik, Madziu,
Sama musze zorganizowac wizyte z interpretacja. Moj gin dal mi namiar na jakas pani psor :p o wielu tytulach, specjalizujaca sie wlasnie w tej dziedzinie. Wczoraj dzwonilam. Wizyta 300zl =-O
Ewik nie objasnili, bo sama, na wlasna reke poszlam zrobic badania do labo. Jakbym czekala na nfz, to najwczesniej moze w czerwcu bym miala robione :-!
Wyszedl mi czynnik v leiden. Podobno przy tym acard obowiazkowo do ostatnich mych dni :p a przy planowaniu i ciazy heparyna, duze dawki...wczoraj jak sie oczytalam o tym to zdebialam. Ryzyko zatoru, udaru itp mam bardzo zwiekszone.
Druga mutacja wyszla mi mthfr 1298a>c w homozygocie. Ogolnie z tego co wyczytalam moga byc 4mozliwosci tej mut, a ja mam najgorsza!
Jestem zla na swiat, na ten pier....nfz

I niestety wiosny nie czuje :-(
Nie marudze, nie chce tu atmosfery psuc...posiedze w krzaczorach, ale podczytywac Was bede :-*

Do góry