reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko:D a jednak cos sie dzieje! I baaardzo dobrze:) trzymam kciuki:)

Kasik Katep7 Cie poszukiwala:)

Magdo skoro owu tak pozno to cykl Ci sie pewnie sporo wydłuży:|

Aniko znosze juz jajo...

reklama
Aniko &&&&

Niebajko no właśnie ja tak myślę, że powinien się wydłużyć. dzisiejszy pomiar wykazał że dziś jest szał paprotkowy. sama nie wiem co myśleć o tym. obserwuję dalej.

Dziewczyny troche sie zaniepokoilam. I zaluje ze jednak tego amh nie zrobilam... pisalam Wam ze mam coraz krotsze cykle i tym razem moja @ trwala 3 dni i byla w miare skapa i tak wrzucilam w google i ze niby moge wchodzic w okres menopauzy:eek::eek: no tego by jeszcze brakowalo:-(

Kredko pyknij sie w leb! :* i nie czytaj internetow tylko nas tu sluchaj:) wiercilysmy Ci dziurę w brzuchu, zebys wiedziała co i jak... :/amh to jedna z podstaw..

Będzie ok! Stres duzo przeciez zmienia! I nie zadreczaj sie teraz tym. Niedlugo startujecie do stycznia juz niewiele:) a moze 9 zleca Ci jakies badania;)

Magdo ja przed crio mialam taki cykl, ze owu powinno byc w 22dc, ale u o mnie o owu mozna pomarzyc:p @ na bank nie przyszlaby za 14dni (prog dostalam:p), tylko zrobilaby sie torbiel, a @ pojechalaby na wakacje, na 2 miesiace:D ciekawa jestem jak beda dalej wygladac Twoje obserwacje:D a czujesz w ogole ta owulke?

Ostatnia edycja:
Magdo ja przed crio mialam taki cykl, ze owu powinno byc w 22dc, ale u o mnie o owu mozna pomarzyc:p @ na bank nie przyszlaby za 14dni (prog dostalam:p), tylko zrobilaby sie torbiel, a @ pojechalaby na wakacje, na 2 miesiace:D ciekawa jestem jak beda dalej wygladac Twoje obserwacje:D a czujesz w ogole ta owulke?

właśnie że czuję. we czwartek poczułam ból brzucha pomyślałam , że przed @ ale później na kalendarz nie no zbyt wcześnie. ale w ciągu dnia pojawił się w niewielkiej ilości śluz, i wczoraj rano paprotki, i dziś ogrom paprotek i nadal są. zobaczę jutro powinno być mniej o wiele i wtedy będzie to oznaczało, że dziś była w pełni owu.

Magda no ciekawe to bardzo. A masz szanse podejsc na usg zeby to potwierdzic??

Niebajko:-* no pyklam sie:p ale mam 33 lata wiec nigdy nic nie wiadomo.. pez paniki i czekam na wizyte i tyle:-)

U mnie 12 pęcherzyków dużych i drobnica, estradiol powyżej 2500 i punkcja w poniedziałek. Niestety, progesteron za wysoki i transfer odroczony do następnego cyklu
czy przy takim może mi grozić hiperka?
Trochę mi skrzydła opadły, ale mąż zadbał o mnie i zbieram się na poniedziałek;)

Magda, nasze organizmy są nieprzewidywalne, więc i Tobie mogła się i trafić, i przesunąć owulka. To dobra wiadomosc;)

Aniko przy 2500 bym sie nie bala o hiper, chociaz kiedys czytalam na "kto po iivf" ze wszystko zależy od organizmu. Sa bowiem dxiewczyny z estradiolem w granicach 6tys i hipery nie maja..:) a sa i te bardziej wrażliwe ;)

Wielka szkoda, ze wszystko Ci sie odroczylo, ale w marnym pocieszeniu spojrz Kochana na moj przyklad;) swiezak sie do mnie nie przytulił, a mrożona blastka jest ze mna.

Teraz najważniejsza jest Twoja punkcja, liczba jajek dobrze wróży, estradiol piekny, beda sie pieknie zapladnuac i dzielic!
Bedziesz miala piekne pingwinki!!

Magda czekam w takim razie na wiesci paprotkowe:)

Kredko wskazówka moze byc chociazby to kiedy Twoja mama czy babcia przechodziły menopauze:) u mnie niby amh wysokie, bo 17, ale mama i babcia 40lat i do widzenia..

reklama
Kochane przepraszam, ze tylko o sobie, ale mam pierwsze zalamanie....
Potrzebuje porady!
Wczoraj wieczorem zobaczylam, ze na bieliznie mam wydzieline inna niz zwykle, tzn bardziej pomaranczowa, a nie kremowa....
Zaniepokoilam sie i "zbadalam palcem pochwe". Na palcach mialam wydzieline z domieszka krwi:-( ...
Zywej, rozowej. Na bieliznie/wkladkach nie bylo tego.
Jestem przerazona.
Dzis rano mialam bol jak na okres, przez chwile myslalam, ze bede miec biegunke.
Ale poszlam sie wyproznic i przeszlo. Poza tym piersi przestaly mnie bolec....
Przepraszam za te dosadnosc, ale....
Matko tak strasznie sie boje...

Aniko,
Gratuluje pieknych jajec! A czas szybko minie. I niech sie spelni tak jak Niebajka pisze;-)

Do góry