reklama
kredka82
Fanka BB :)
Dziewczyny troche sie zaniepokoilam. I zaluje ze jednak tego amh nie zrobilam... pisalam Wam ze mam coraz krotsze cykle i tym razem moja @ trwala 3 dni i byla w miare skapa i tak wrzucilam w google i ze niby moge wchodzic w okres menopauzy no tego by jeszcze brakowalo:-(
niebajka
Kredko pyknij sie w leb! :* i nie czytaj internetow tylko nas tu sluchaj wiercilysmy Ci dziurę w brzuchu, zebys wiedziała co i jak... :/amh to jedna z podstaw..
Będzie ok! Stres duzo przeciez zmienia! I nie zadreczaj sie teraz tym. Niedlugo startujecie do stycznia juz niewiele a moze 9 zleca Ci jakies badania
Magdo ja przed crio mialam taki cykl, ze owu powinno byc w 22dc, ale u o mnie o owu mozna pomarzyc @ na bank nie przyszlaby za 14dni (prog dostalam), tylko zrobilaby sie torbiel, a @ pojechalaby na wakacje, na 2 miesiace ciekawa jestem jak beda dalej wygladac Twoje obserwacje a czujesz w ogole ta owulke?
Będzie ok! Stres duzo przeciez zmienia! I nie zadreczaj sie teraz tym. Niedlugo startujecie do stycznia juz niewiele a moze 9 zleca Ci jakies badania
Magdo ja przed crio mialam taki cykl, ze owu powinno byc w 22dc, ale u o mnie o owu mozna pomarzyc @ na bank nie przyszlaby za 14dni (prog dostalam), tylko zrobilaby sie torbiel, a @ pojechalaby na wakacje, na 2 miesiace ciekawa jestem jak beda dalej wygladac Twoje obserwacje a czujesz w ogole ta owulke?
Ostatnia edycja:
kasik36
Niebajka kate mnie znalazla na privie bo na forum nie mam czasu wejsc
MagdaM33
właśnie że czuję. we czwartek poczułam ból brzucha pomyślałam , że przed @ ale później na kalendarz nie no zbyt wcześnie. ale w ciągu dnia pojawił się w niewielkiej ilości śluz, i wczoraj rano paprotki, i dziś ogrom paprotek i nadal są. zobaczę jutro powinno być mniej o wiele i wtedy będzie to oznaczało, że dziś była w pełni owu.
anika11
U mnie 12 pęcherzyków dużych i drobnica, estradiol powyżej 2500 i punkcja w poniedziałek. Niestety, progesteron za wysoki i transfer odroczony do następnego cyklu
czy przy takim może mi grozić hiperka?
Trochę mi skrzydła opadły, ale mąż zadbał o mnie i zbieram się na poniedziałek
Magda, nasze organizmy są nieprzewidywalne, więc i Tobie mogła się i trafić, i przesunąć owulka. To dobra wiadomosc
czy przy takim może mi grozić hiperka?
Trochę mi skrzydła opadły, ale mąż zadbał o mnie i zbieram się na poniedziałek
Magda, nasze organizmy są nieprzewidywalne, więc i Tobie mogła się i trafić, i przesunąć owulka. To dobra wiadomosc
niebajka
Aniko przy 2500 bym sie nie bala o hiper, chociaz kiedys czytalam na "kto po iivf" ze wszystko zależy od organizmu. Sa bowiem dxiewczyny z estradiolem w granicach 6tys i hipery nie maja.. a sa i te bardziej wrażliwe
Wielka szkoda, ze wszystko Ci sie odroczylo, ale w marnym pocieszeniu spojrz Kochana na moj przyklad swiezak sie do mnie nie przytulił, a mrożona blastka jest ze mna.
Teraz najważniejsza jest Twoja punkcja, liczba jajek dobrze wróży, estradiol piekny, beda sie pieknie zapladnuac i dzielic!
Bedziesz miala piekne pingwinki!!
Magda czekam w takim razie na wiesci paprotkowe
Kredko wskazówka moze byc chociazby to kiedy Twoja mama czy babcia przechodziły menopauze u mnie niby amh wysokie, bo 17, ale mama i babcia 40lat i do widzenia..
Wielka szkoda, ze wszystko Ci sie odroczylo, ale w marnym pocieszeniu spojrz Kochana na moj przyklad swiezak sie do mnie nie przytulił, a mrożona blastka jest ze mna.
Teraz najważniejsza jest Twoja punkcja, liczba jajek dobrze wróży, estradiol piekny, beda sie pieknie zapladnuac i dzielic!
Bedziesz miala piekne pingwinki!!
Magda czekam w takim razie na wiesci paprotkowe
Kredko wskazówka moze byc chociazby to kiedy Twoja mama czy babcia przechodziły menopauze u mnie niby amh wysokie, bo 17, ale mama i babcia 40lat i do widzenia..
reklama
Kochane przepraszam, ze tylko o sobie, ale mam pierwsze zalamanie....
Potrzebuje porady!
Wczoraj wieczorem zobaczylam, ze na bieliznie mam wydzieline inna niz zwykle, tzn bardziej pomaranczowa, a nie kremowa....
Zaniepokoilam sie i "zbadalam palcem pochwe". Na palcach mialam wydzieline z domieszka krwi:-( ...
Zywej, rozowej. Na bieliznie/wkladkach nie bylo tego.
Jestem przerazona.
Dzis rano mialam bol jak na okres, przez chwile myslalam, ze bede miec biegunke.
Ale poszlam sie wyproznic i przeszlo. Poza tym piersi przestaly mnie bolec....
Przepraszam za te dosadnosc, ale....
Matko tak strasznie sie boje...
Aniko,
Gratuluje pieknych jajec! A czas szybko minie. I niech sie spelni tak jak Niebajka pisze;-)
Potrzebuje porady!
Wczoraj wieczorem zobaczylam, ze na bieliznie mam wydzieline inna niz zwykle, tzn bardziej pomaranczowa, a nie kremowa....
Zaniepokoilam sie i "zbadalam palcem pochwe". Na palcach mialam wydzieline z domieszka krwi:-( ...
Zywej, rozowej. Na bieliznie/wkladkach nie bylo tego.
Jestem przerazona.
Dzis rano mialam bol jak na okres, przez chwile myslalam, ze bede miec biegunke.
Ale poszlam sie wyproznic i przeszlo. Poza tym piersi przestaly mnie bolec....
Przepraszam za te dosadnosc, ale....
Matko tak strasznie sie boje...
Aniko,
Gratuluje pieknych jajec! A czas szybko minie. I niech sie spelni tak jak Niebajka pisze;-)
Podziel się: