reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Eno eno co to za przepychanki:))) ?

Dziewczyny kazda z nas będzie mamą - predzej czy pozniej;)
Nie poddajemy sie i walczymy!

Marzen:* zamówienie u bociana zlozylas?

Matko, musze ogarnąć kalendarz, bo balagan sie maly zrobił :|

Magda myslalam, ze Ty masz moze jakis kontakt z Blue..

Pole ???

Kredko
Pisalam z samego rana ale mialam problem z logowaniem:/
Kochana mam nadzieje, ze te bocki, ktore dzisiaj widzialas , przyniosa Ci piekny, troszke spozniony, prezent urodzinowy;-) Kredko, STO LAT:-*

Marzen
Kochana dobrze Cie rozumiem. Ale mam nadzieje, ze dostaniesz szybko @ i razem bedziemy testowac;-) moze sie uda, bo wprawdzie mam 4dc, ale moja owu jest ok 20dc dopiero:-)

Magda
Tez mialam przedwakacyjne OMG ciuchowe:p w koncu cos sobie kupilam, ale i tak wakacje sie koncza, a ciuchy leza z metkami:p

Ale Ten czas leci ... Wyjdzie na to ze ja ostatnia bez dzidzi zostane:(

hallooo jeszcze ja:-(

aniko
widzisz co kredka pisze? już jest tydzień po IUI, a jakby to wczoraj było. dlatego Ci pisałam, że teraz to trzymaj się bo pęd dni niesamowity

stecy
i kredka będę za Was kciuki 3mała. a dobre wieści dopiero w niedzielę poczytam po powrocie. ale na dobre wieści można poczekać:-)

reklama
Do góry