reklama
stacy
Fanka BB :)
Kredko we dwie raźniej i musi się udać! :-)
Marzen nie gadaj głupot ;-)
Marzen nie gadaj głupot ;-)
stacy
Kredko trzeba myśleć pozytywnie ;-) na pewno będzie dobrze ;-) u Ciebie teraz wszystko w porządku ;-)
niebajka
Eno eno co to za przepychanki)) ?
Dziewczyny kazda z nas będzie mamą - predzej czy pozniej
Nie poddajemy sie i walczymy!
Marzen:* zamówienie u bociana zlozylas?
Matko, musze ogarnąć kalendarz, bo balagan sie maly zrobił :|
Magda myslalam, ze Ty masz moze jakis kontakt z Blue..
Pole ???
Dziewczyny kazda z nas będzie mamą - predzej czy pozniej
Nie poddajemy sie i walczymy!
Marzen:* zamówienie u bociana zlozylas?
Matko, musze ogarnąć kalendarz, bo balagan sie maly zrobił :|
Magda myslalam, ze Ty masz moze jakis kontakt z Blue..
Pole ???
Kredko
Pisalam z samego rana ale mialam problem z logowaniem:/
Kochana mam nadzieje, ze te bocki, ktore dzisiaj widzialas , przyniosa Ci piekny, troszke spozniony, prezent urodzinowy;-) Kredko, STO LAT:-*
Marzen
Kochana dobrze Cie rozumiem. Ale mam nadzieje, ze dostaniesz szybko @ i razem bedziemy testowac;-) moze sie uda, bo wprawdzie mam 4dc, ale moja owu jest ok 20dc dopiero:-)
Magda
Tez mialam przedwakacyjne OMG ciuchowe w koncu cos sobie kupilam, ale i tak wakacje sie koncza, a ciuchy leza z metkami
Pisalam z samego rana ale mialam problem z logowaniem:/
Kochana mam nadzieje, ze te bocki, ktore dzisiaj widzialas , przyniosa Ci piekny, troszke spozniony, prezent urodzinowy;-) Kredko, STO LAT:-*
Marzen
Kochana dobrze Cie rozumiem. Ale mam nadzieje, ze dostaniesz szybko @ i razem bedziemy testowac;-) moze sie uda, bo wprawdzie mam 4dc, ale moja owu jest ok 20dc dopiero:-)
Magda
Tez mialam przedwakacyjne OMG ciuchowe w koncu cos sobie kupilam, ale i tak wakacje sie koncza, a ciuchy leza z metkami
MagdaM33
Ale Ten czas leci ... Wyjdzie na to ze ja ostatnia bez dzidzi zostane
hallooo jeszcze ja:-(
aniko widzisz co kredka pisze? już jest tydzień po IUI, a jakby to wczoraj było. dlatego Ci pisałam, że teraz to trzymaj się bo pęd dni niesamowity
stecy i kredka będę za Was kciuki 3mała. a dobre wieści dopiero w niedzielę poczytam po powrocie. ale na dobre wieści można poczekać:-)
reklama
Podziel się: