reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
lumia - już jutro będziesz wiedziała :yes: Nie martw się na zapas, co ma być to będzie! Oby się udało to będziesz ze mną na ciężarówkach, trzymam kciuki :)

No właśnie dziewczyny - ruchy, bo jeszcze Styczniowego wątku ciężarówek nikt nie założył :-D a Wy wszystkie macie w nim być!

Kredka
- dzień mija bardzo szybko, bo byłam u lekarza. Umówiłam wizytę na 19 maja :) A dziś tylko recepty, ogólne wskazówki, podziękowania no i odstawienie leku.
Pęcherzyk nie wiem kiedy pękł ale we wtorek około 15 miałam monitoring i jeszcze był, w środę o 9 iui i już go nie było. Podejrzewam, że przed samą iui poszedł :)

Owulacja w 9 dc, uwierzycie w to? Pierwszy raz od 2 lat jak się staram, zawsze była 13-14dc i nie inaczej. Mój organizm jest tak samo uparty jak ja :-D

reklama
lumia, trzeba myśleć pozytywnie.. ja np, już wybrałam wózek, kołyskę i fotelik.. :confused2: i aż dziwne, bo m oglądał ze mną.. Jakoś dodaje mi sił takie oglądanie tych rzeczy.

Właśnie skończyłam się pluskać i zauważyłam na piersiach, pod skórą żyłki..wcześniej ich nie było.
Jejku..tak bardzo bym chciała, żeby nam wszystkim się udało już teraz..

Diore
Wiem, wiem...staram sie jak moge;-) cos mnie dzis tak napadlo:p
Choc mowilam sobie, ze sie nie nakrecam , bo i tak iui nie bylo, a jest, jak co miesiac... ehhhh normalnie zycie uczy pokory i cirpliwosci.
Chyba nie wytrzymalam "presji" hahaha
A Diore patrzylas na szyjke?

Bardzo Wam wszystkim dziekuje za slowa otuchy:-)

Ja sie nauczylam sprawdzac szyjke jak prowadzilam kalendarzyk.
Trzeba wlozyc palucha...no wiesz gdzie;-) sprawdza sie jej twardosc i otwartosc;-)

A i jeszcze wysokosc;-)
Diore
No wlasnie sama nie wiem, bo jak kiedys sie doktoryzowalam:p w tej dziedzinie, to roznie pisano. Jedni, ze ma byc twarda, zamknieta, inni, ze rozpulchniona;-) dlatego z ciekawosci INIS tez o to zapytalam;-)

reklama
Diore dobra jestes mi to nawet przez mysl nie przeszlo zeby patrzec na jakies dziecinne rzeczy:-)
Ja to bym chyba tej szyjki nie potrafila zbadac....

Do góry