reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka
No kalendarz prowadzilam kilka miesiecy i wszystko ogarnelam poza ta szyjka;-) juz jest lepiej, ale i tak do konca nie potrafie okreslic;-)

reklama
No ale z tego co teraz czytam to po owu to i tak nie zbadamy chyba tej szyjki zeby sprawdzic czy jestesmy w ciazy??? Ja odpuszczam:-) i czekam na relacje ktorej sie udalo:-)

Hej dziewczyny,

czekam na poranne fotki testów :) nie krepujcie się, proszę wstawiać bez oporów ;)

Lumia - odnośnie szyjki to ja nic nie wiem, nigdy nie badałam, ja nawet temperatury nie mierzyłam nigdy. Jak się czujesz?

też chętnie obejrzę zdjęcia testów 2-keskowych:-)

ja badałam kiedyś szyjkę potrafię wyczuć różnicę i zmiany jakie w niej zachodzą zgodnie z fazami cyklu. jednak są tak sprzeczne info jaka kiedy powinna być, że zaprzestałam

ale mnie dopadł ból gardła. masakra:-(. mam nadzieję, że mi przejdzie do transferu. chcę się dobrze czuć. łaj zawsze coś???:wściekła/y:

ja też oglądam rzeczy dla dzieci. mam kłopot bo wiadomo nie wiem czy będzie mi dane urodzić dziecko. wtedy adoptujemy malucha, ponieważ nie wiem w jakim wieku będzie to przeglądam sobie różne rzeczy :-) mnie to uspokaja:tak:

zajrzę dopiero wieczorem, bo zaraz jadę na wizytę. chciałbym się pocieszyć z pozytywnych wiadomości od Was

udanego dnia:-D

Magda trzymam mocno kciuki za wizyte!!!&&&

Lumia????? Czekamy!! Wstawaj kochana i sikaj;-)

Ja dla sprawdzenia czy zastrzyk jest dalej wykrywalny sprawdzilam rano i kreska jest juz prawie niezauwazalna i trzeba sie mocno przyjrzec zeby ja zobaczyc a na pierwszy rzut oka jej nie widac wiec mysle ze zastrzyk przestaje dzialac.

Wogole to musze Wam powiedziec ze mialam dziwny sen i obudzilam sie przez niego. Snilo mi sie ze sie obudzilam i poszlam od razu do toalety i mialam plamienie implantacyjne:eek::eek: a wczesniej tez mi sie straszne glupoty snily:-( chyba za duzo mysle...:-(

Dziewczyny wpadłam na chwilkę się pożegnać. Wyjeżdżam do rodziców na długi weekend, a tam nie mam kiedy korzystać z neta.Miłego weekendu życzę wszystkim, testującym 2 kreseczek! Wracam w niedzielę wieczorem buziole kochane :*:)

kredka, żebyś wiedziała jakie mi się cuda śniły po ostatniej iui...:szok:

Diore odpoczywaj kochana i baw sie dobrze:-*
Wracaj z 2 kreskami do nas!! A gdybys wczesniej test zrobila to dorwij gdzies neta i daj nam znac:-*:-*:-*

Kobietki trzymajcie kciuki bo o 15 się dowiem czy mój pęcherzyk jest na tyle ładny by robić iui.
Życzę wszystkim wyjeżdżajacym udanego odpoczynku . My ten weekend spędzamy w domku. Ale na Boże Ciało wybieramy się do Pragi.

reklama
Do góry