reklama
kredka82
Fanka BB :)
Lumia a za co Ty przepraszasz!!! Ja to juz powinnam przed Wami kleczec za moje marudzenie czasem;-) kazda ma zmienne nastroje i to chyba oczywiste bo walczymy o cos dla nas najcenniejszego i po to tu wszystkie jestesmy bo nikt nas lepiej nie zrozumie!
inis
Wybaczcie ze nie odpisze każdej z osobna ale pisze z telefonu i nie mam podglądu. Któraś z Was pytały to pisze: tak, moja iui była na pięknietym pęcherzyku. Objawów nie miałam żadnych szczególnych, głównie to wszędzie było mi duszno. Ale poza tym nadal czuje się normalnie.
MagdaM33
inis GRATULUJĘ!!!:-)
Lumi też mam takie doły.
rozumiem
po encortonie napuchłam, nie bardzo, ale napuchłam na buzi. a ponadto to ile ja jem. szok.
jutro kolejna wizyta i dowiem się kiedy transfer. jeśli macie jeszcze siłę to potrzymajcie kciuki i za mnie;-)
Lumi też mam takie doły.
MagdaM mamy jedna 5dniowa blastke. Jestem w rządowce, wiec mroza tylko w 5 dobie.. no i do 5doby dotrwal tylko 1. A podawany mialam 3dniowy zarodek, wiec niewiadomo czy sie w ogole dalej podzielil.. To wszystko jest tak niewiarygodne.. czas tak leci, doswiadczen przybywa.. ledwo sie czlowiek obejrzy. Musimy walczyc dalej, nie ma innej opcji. Jak sie czujesz po encortonie? Napuchlas bardzo?
rozumiem
po encortonie napuchłam, nie bardzo, ale napuchłam na buzi. a ponadto to ile ja jem. szok.
jutro kolejna wizyta i dowiem się kiedy transfer. jeśli macie jeszcze siłę to potrzymajcie kciuki i za mnie;-)
reklama
Podziel się: