reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia, żadnego szczęścia dla Ciebie nie zabraknie!!! :)) Twojego nikt nie zabierze,bo tak to nie działa ;) zrób test w swoim czasie, tak jak planowałaś. trzymam kciuki niezmiennie!

reklama
Lumia a za co Ty przepraszasz!!! Ja to juz powinnam przed Wami kleczec za moje marudzenie czasem;-) kazda ma zmienne nastroje i to chyba oczywiste bo walczymy o cos dla nas najcenniejszego i po to tu wszystkie jestesmy bo nikt nas lepiej nie zrozumie!

Wybaczcie ze nie odpisze każdej z osobna ale pisze z telefonu i nie mam podglądu. Któraś z Was pytały to pisze: tak, moja iui była na pięknietym pęcherzyku. Objawów nie miałam żadnych szczególnych, głównie to wszędzie było mi duszno. Ale poza tym nadal czuje się normalnie.
:)

inis GRATULUJĘ!!!:-)

Lumi też mam takie doły.

MagdaM mamy jedna 5dniowa blastke. Jestem w rządowce, wiec mroza tylko w 5 dobie.. no i do 5doby dotrwal tylko 1. A podawany mialam 3dniowy zarodek, wiec niewiadomo czy sie w ogole dalej podzielil.. To wszystko jest tak niewiarygodne.. czas tak leci, doswiadczen przybywa.. ledwo sie czlowiek obejrzy. Musimy walczyc dalej, nie ma innej opcji. Jak sie czujesz po encortonie? Napuchlas bardzo?

rozumiem:tak:
po encortonie napuchłam, nie bardzo, ale napuchłam na buzi. a ponadto to ile ja jem. szok.

jutro kolejna wizyta i dowiem się kiedy transfer. jeśli macie jeszcze siłę to potrzymajcie kciuki i za mnie;-)

Anika
Kurcze faktycznie glupio zabrzmialo z tym szczesciem... No ale ja pod szczesliwa gwiazda sie nie "urodzilam" ogolnie w zyciu mam pecha i czasami mam takie napady beznadziejnosci;-)

reklama
Sliczna jutro robie sprawdzic czy po zastrzyku jeszcze cos widac. A tak na serio to od weekendu zaczynam 7-mio dniowe testowanie:-)

Do góry