reklama
niebajka ja na IVF piszę się na lipiec bo w czerwcu zaplanowałam urlop. Ale słuchajcie tak się cieszę , że wczoraj z radości dostałam gorączki i .... hahahah zaczełam wymiotować
Muszę zrobić kilka badań:
- AMH
-FSH
-stężenie wit.D3
-IiG IgM chlamydia
-wymaz z kanału szyjki macicy w kierunku urea i myco.
Kto wie czy na NFZ to zrobie?
-
Muszę zrobić kilka badań:
- AMH
-FSH
-stężenie wit.D3
-IiG IgM chlamydia
-wymaz z kanału szyjki macicy w kierunku urea i myco.
Kto wie czy na NFZ to zrobie?
-
G
gość_forum
Gość
raczej nie ja płaciłam,ale popytaj może chociaż nie które Ci zrobią na nfz
zuzik85
Fanka BB :)
Inis !!!!!!!! Moje wielkie, najszczersze gratulacje! Jak to dobrze, że przerwałaś złą passę i wlałaś w nas nowe nadzieje.
Chwilę znowu mnie nie było, ale nadrobiłam wszystkie wpisy i już jestem na bieżąco. Teraz mam drugie zmiany w pracy więc do południa będę was podczytywać.:-)
Wesele zaliczam do udanych W ogóle, jak odpuściliśmy ten cykl, to nasze przytulania są jakieś bardziej spontaniczne, częstsze i przyjemniejsze A i owulacja była książkowa, wręcz śliczny śluz "lał mi się po nogach". Choć była dopiero w 16 dniu cyklu.(a jak mnie stymulowali to już nawet w 13 d.c) Oczywiście nie nastawiam się na ciąże, ale jak się zdarzy, to wcale się nie obrażę:-). Bo w sumie przytulaliśmy się codziennie, a nie tak jak do tej pory co 2-3 dni, żeby plemniczki były mocne.
Za wszystkie ściskam kciuki - te oczekujące, po IUI, przed testowaniem.
Dopisuje się do listy.
Chwilę znowu mnie nie było, ale nadrobiłam wszystkie wpisy i już jestem na bieżąco. Teraz mam drugie zmiany w pracy więc do południa będę was podczytywać.:-)
Wesele zaliczam do udanych W ogóle, jak odpuściliśmy ten cykl, to nasze przytulania są jakieś bardziej spontaniczne, częstsze i przyjemniejsze A i owulacja była książkowa, wręcz śliczny śluz "lał mi się po nogach". Choć była dopiero w 16 dniu cyklu.(a jak mnie stymulowali to już nawet w 13 d.c) Oczywiście nie nastawiam się na ciąże, ale jak się zdarzy, to wcale się nie obrażę:-). Bo w sumie przytulaliśmy się codziennie, a nie tak jak do tej pory co 2-3 dni, żeby plemniczki były mocne.
Za wszystkie ściskam kciuki - te oczekujące, po IUI, przed testowaniem.
Dopisuje się do listy.
zuzik85
Fanka BB :)
Niebajka: 13.04 - progesteron, walcze dalej!
Anika: kwietniowe staranka przerwane, iui- maj
Kredka: 12.04 - @, 23.04 pierwsze usg przed inseminacją w 12dc, 24.04 -inseminacja na peknietym pecherzyku.
Inis: 15.04. - iui; 29.04. - test
Diore: 10.04 - @; 13.04-wizyta , 17.04- zastrzyk Menopur , 20.04- drugie podejście do IUI
Marzen: w oczekiwaniu na @, 20.04.wizyta i dalsze plany
Lumia: Owu 15/16 (bez iui), testuje 28.04.
Beti: druga iui 27 styczeń,10 luty beta 140,drugie badanie prenatalne 1 czerwiec,termin porodu 18 pazdziernik
Zuzik: owulacja bez stymulacji 26.04. @ +/- 12 maj
Anika:
Magda:
Sliczna:
Anika: kwietniowe staranka przerwane, iui- maj
Kredka: 12.04 - @, 23.04 pierwsze usg przed inseminacją w 12dc, 24.04 -inseminacja na peknietym pecherzyku.
Inis: 15.04. - iui; 29.04. - test
Diore: 10.04 - @; 13.04-wizyta , 17.04- zastrzyk Menopur , 20.04- drugie podejście do IUI
Marzen: w oczekiwaniu na @, 20.04.wizyta i dalsze plany
Lumia: Owu 15/16 (bez iui), testuje 28.04.
Beti: druga iui 27 styczeń,10 luty beta 140,drugie badanie prenatalne 1 czerwiec,termin porodu 18 pazdziernik
Zuzik: owulacja bez stymulacji 26.04. @ +/- 12 maj
Anika:
Magda:
Sliczna:
reklama
inis, tak się cieszę! Liczę, że to dla nas wszystkich dobry omen Mogę sobie tylko wyobrażać jak się cieszycie!!
Teraz i ja nie mogę się doczekać swojego testowania..
Lumia, a Ty? <kciuki>
kredeczka,ja pisałam,że po iui miałam dziwne bóle brzucha, takie kłucie, ciągnięcie dziwne napięcie. Ale ustało..teraz tylko cyc nabrzmiały (stary się cieszy ;p) ale i bolący.
Teraz i ja nie mogę się doczekać swojego testowania..
Lumia, a Ty? <kciuki>
kredeczka,ja pisałam,że po iui miałam dziwne bóle brzucha, takie kłucie, ciągnięcie dziwne napięcie. Ale ustało..teraz tylko cyc nabrzmiały (stary się cieszy ;p) ale i bolący.
Podziel się: