reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Badali i nie miał nic... przestał brać te wspomagacze czyt. suplementy diety i ta dam :) Oczywiście plemniki nie są super hiper mega szybkie ale di IVF lekarz powiedział że sobie wybiorą :)

niebajka ja na IVF piszę się na lipiec bo w czerwcu zaplanowałam urlop. Ale słuchajcie tak się cieszę , że wczoraj z radości dostałam gorączki i .... hahahah zaczełam wymiotować :D

Muszę zrobić kilka badań:
- AMH
-FSH
-stężenie wit.D3
-IiG IgM chlamydia
-wymaz z kanału szyjki macicy w kierunku urea i myco.

Kto wie czy na NFZ to zrobie?

-

Inis !!!!!!!! Moje wielkie, najszczersze gratulacje! Jak to dobrze, że przerwałaś złą passę i wlałaś w nas nowe nadzieje.
Chwilę znowu mnie nie było, ale nadrobiłam wszystkie wpisy i już jestem na bieżąco. Teraz mam drugie zmiany w pracy więc do południa będę was podczytywać.:-)

Wesele zaliczam do udanych:-D W ogóle, jak odpuściliśmy ten cykl, to nasze przytulania są jakieś bardziej spontaniczne, częstsze i przyjemniejsze:-D A i owulacja była książkowa, wręcz śliczny śluz "lał mi się po nogach". Choć była dopiero w 16 dniu cyklu.(a jak mnie stymulowali to już nawet w 13 d.c) Oczywiście nie nastawiam się na ciąże, ale jak się zdarzy, to wcale się nie obrażę:-). Bo w sumie przytulaliśmy się codziennie:szok:, a nie tak jak do tej pory co 2-3 dni, żeby plemniczki były mocne.
Za wszystkie ściskam kciuki - te oczekujące, po IUI, przed testowaniem.
Dopisuje się do listy.

Niebajka: 13.04 - progesteron, walcze dalej!

Anika: kwietniowe staranka przerwane, iui- maj

Kredka: 12.04 - @, 23.04 pierwsze usg przed inseminacją w 12dc, 24.04 -inseminacja na peknietym pecherzyku.

Inis: 15.04. - iui; 29.04. - test :) :-D :-D

Diore: 10.04 - @; 13.04-wizyta , 17.04- zastrzyk Menopur , 20.04- drugie podejście do IUI

Marzen: w oczekiwaniu na @, 20.04.wizyta i dalsze plany

Lumia: Owu 15/16 (bez iui), testuje 28.04.

Beti: druga iui 27 styczeń,10 luty beta 140,drugie badanie prenatalne 1 czerwiec,termin porodu 18 pazdziernik :)

Zuzik: owulacja bez stymulacji 26.04. @ +/- 12 maj

Anika:

Magda:

Sliczna:

reklama
inis, tak się cieszę! :) Liczę, że to dla nas wszystkich dobry omen :D Mogę sobie tylko wyobrażać jak się cieszycie!!
Teraz i ja nie mogę się doczekać swojego testowania..

Lumia, a Ty? <kciuki>

kredeczka,ja pisałam,że po iui miałam dziwne bóle brzucha, takie kłucie, ciągnięcie dziwne napięcie. Ale ustało..teraz tylko cyc nabrzmiały (stary się cieszy ;p) ale i bolący.

:tak:

Do góry