reklama
kredka82
Fanka BB :)
Lumia no pieknie sie dzionek zaczal
Teraz czekamy na dobre wiesci od Ciebie!!!!!!!
Inis faktycznie miala na peknietym ale to chyba zalezy kiedy peklo!
A wlasnie czy ktoras mi powie jak peknie to ile i w jakim czasie zmniejsza sie endometrium???
Teraz czekamy na dobre wiesci od Ciebie!!!!!!!
Inis faktycznie miala na peknietym ale to chyba zalezy kiedy peklo!
A wlasnie czy ktoras mi powie jak peknie to ile i w jakim czasie zmniejsza sie endometrium???
Ostatnia edycja:
G
gość_forum
Gość
inis GRATULACJE!!!!!!!!!!!! A to że iui działa to ja jestem juz tego przykładem i to mimo mojego wieku :-) jednak druga iui lepsza od pierwszej,oby reszcie tez tak wyszło!!!!!!!!!
G
gość_forum
Gość
KREDKO pamietasz ja miałam też robione na jednym pęknietym a drugi był w trakcie pękania,i obydwa sie zapłodniły!!!!! więc tobie tez na bank się uda!!!!!! Boże jak sie ciesze,niech ta dobra passa trwa!!!!!!
kredka82
Fanka BB :)
Beti ja wiem ze Wy tak mowicie ale mi sie wydaje ze on pekl wieczorem i to nie poznym. Moj gin powiedzial ze jak pekl nad ranem to szansa jest a hak wczesniej to nie ma sie co nastawiac. Tym bardziej ze teraz to zaluje ze za pierwszym razem jak niby bylismy za pozno to mi nie zrobili bo wtedy owu byla na pewno dopiero wieczorem lub w nocy bo na tescie teraz mi sie pokazaly 2 krechy w poludnie a wtedy to bylo wieczorem wiec chyba wieksza szansa byla. I nie moge normalnie wybaczyc tej lekarce na zastepstwie ze mi tego nie zrobila bo chyba lekarz widzi jaki jest pecherzyk i jak mowilam jej ze dzien wczesniej mialam troszke sluzu owu to ona mi powiedziala ze sluzu owu nie widzi. A chyba lepiej wiem co mialam i ze sie ciagnal. I jak jej pokazuje test ktory robilam u nich w toalecie i sa piekne dwie krechy to mogla sie domyslec ze juz pora. Ze tez ten moj lekarz musial miec to szkolenie...
reklama
Co ja tu czytam ???? Inis graty !!!!!!!!!!
Ja byłam wczoraj na wizycie , dogranie szczegółów, zamówienie nasienia itp. Swoją wizytę mogę podsumować " ŚWIAT ZWARIOWAŁ" ... okazuje się, że mój mój ma ponad 6 milionów plemników i będziemy mieć invitro Ja tu jadę, że dawca , widzę mąż smutny ... a tu ta dam. I z tej radości się pochorowałam ale wracam do żywych. Podpisaliśmy wszystkie dokumenty do IVF i w lipcu jedziemy z koksem
Ja byłam wczoraj na wizycie , dogranie szczegółów, zamówienie nasienia itp. Swoją wizytę mogę podsumować " ŚWIAT ZWARIOWAŁ" ... okazuje się, że mój mój ma ponad 6 milionów plemników i będziemy mieć invitro Ja tu jadę, że dawca , widzę mąż smutny ... a tu ta dam. I z tej radości się pochorowałam ale wracam do żywych. Podpisaliśmy wszystkie dokumenty do IVF i w lipcu jedziemy z koksem
Podziel się: