Aromek 1x1 ostatnio miałam po nim 2 pęcherzyki a teraz nicA czym jesteś stymulowana?
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Hejka Trochę mnie tu nie było , telefon mi się dosłownie rozwalił ale za to teraz mam nowiutki, ładniutki W niedzielę dostałam miesiączkę . Szczepienie mam 18 czerwca Pfize mir . Wizyta u dentysty zaliczona wszystkie zdrowe ząbki . Chciałabym w czerwcu odwiedzić klinikę żeby Doktor ocenił kiedy mogłabym mieć ponownie inseminację. W czerwcu wychodzą mi badania także będę musiała zrobić. Wiadomo 3 cykle muszę odczekać conajmniej to może jak będzie ok to insrminacja byłaby w sierpniu bądź we wrześniu jeżeli Doktor tez tak stwierdzi. Izzy i Eij trzymam kciuki Widzę, że ruszacie pełną parą, super
Ja też brałam Aromek tylko ze 2x1. W poprzednim cyklu miałam 3 pęcherzyki teraz jest dwa. Ponoć czasami tak jest ze trzeba zmienić lek a może jeszcze akurat zadziałaAromek 1x1 ostatnio miałam po nim 2 pęcherzyki a teraz nic
Ja to samo ! Normalnie kobiety nawet nie wiedzą, że są w ciąży, wiec tak też siebie traktuj, to będzie lżej na głowieJa tylko nie nosiłam ciężkich rzeczy. A tak to żyłam zupełnie normalnie, chodziłam na spacery, pracowałam itd
Ja startuje do 4iui i to moja ostatniaMi powiedział 4 podejścia
Powodzenia życzę i trzymam kciuki Zobaczysz szybko zleci do tego czasu a później będzie już tylko pięknieHejka Trochę mnie tu nie było , telefon mi się dosłownie rozwalił ale za to teraz mam nowiutki, ładniutki W niedzielę dostałam miesiączkę . Szczepienie mam 18 czerwca Pfize mir . Wizyta u dentysty zaliczona wszystkie zdrowe ząbki . Chciałabym w czerwcu odwiedzić klinikę żeby Doktor ocenił kiedy mogłabym mieć ponownie inseminację. W czerwcu wychodzą mi badania także będę musiała zrobić. Wiadomo 3 cykle muszę odczekać conajmniej to może jak będzie ok to insrminacja byłaby w sierpniu bądź we wrześniu jeżeli Doktor tez tak stwierdzi. Izzy i Eij trzymam kciuki Widzę, że ruszacie pełną parą, super
Be_More_Happy
Trzymam kciukiHej, wczoraj miałam monitoring - dwa pęcherzyki po obu stronach i jutro o 8 inseminacja :-) Skromnie proszę o kciuki :-)
Be_More_Happy
Dziękuję bardzoPowodzenia życzę i trzymam kciuki Zobaczysz szybko zleci do tego czasu a później będzie już tylko pięknie
reklama
eij
ja też byłam stymulowana Aromkiem 2x1. Tylko raz udało mi się wyhodować dwa dojrzałe pęcherzyki, a tak to tylko jeden był.Aromek 1x1 ostatnio miałam po nim 2 pęcherzyki a teraz nic
Podziel się: