Robiłam chyba 4 lub 5 tyg po bo u mnie sytuacja była mega skomplikowana i poroniłam dopiero 10 dni po zabiegu. Nie, nie powtarzałam bo ja i tak muszę całą ciążę lecieć na heparynie ze względu na trombofilię a heparyna pokrywa też zespół antyfos. A przy tych pieniądzach które ja muszę wydać na badania to jak coś nie jest absolutnie niezbędne to nie robię.Dziękuję, no właśnie też tak myślałam ale chciałam Waszych opinii zasięgnąć. A musiałaś jeszcze powtarzać te badania na Zespół antyfosfolipidowy ? Robiłaś je krótko po poronieniu? No tak lekarze mają w nosie żeby po poronieniu szczególnie zająć się pacjentką. A jak kobieta zrobi badania na własną rękę to wtedy wychodzą cuda ale przynajmniej wtedy już wiadomo jakie leki brać itp.
reklama
Hej już po USG według badań i wielkości pęcherzyków owulacja powinna być w niedzielę ale ze klinika w niedziele zamknięta to jutro iui, w poniedziałek mogłoby być za późno. Dostałam dwa zastrzyki menopuru i dwa gonapeptylu na pęknięcie. Trzymać kciuki dziewczyny
Ja dzis 3 iui. Oby do trzech razy sztuka...
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Dziewczyny, u mnie 27dc, 11 dni po IUI. Beta nie jest szaleńczo wysoka ale 15,3 w poniedziałek powtórka
Niech pięknie rośnieDziewczyny, u mnie 27dc, 11 dni po IUI. Beta nie jest szaleńczo wysoka ale 15,3 w poniedziałek powtórka
Be_More_Happy
Aha rozumiem dziękuję za odpowiedź. No te badania są mega drogie ja wczoraj wydałam 880 zł ale jak trzeba to trzeba lepiej zrobić niż żałować że nic się nie zrobiło i czekać na cudRobiłam chyba 4 lub 5 tyg po bo u mnie sytuacja była mega skomplikowana i poroniłam dopiero 10 dni po zabiegu. Nie, nie powtarzałam bo ja i tak muszę całą ciążę lecieć na heparynie ze względu na trombofilię a heparyna pokrywa też zespół antyfos. A przy tych pieniądzach które ja muszę wydać na badania to jak coś nie jest absolutnie niezbędne to nie robię.
Be_More_Happy
Super , dobry znak Niech dalej pięknie rośnieDziewczyny, u mnie 27dc, 11 dni po IUI. Beta nie jest szaleńczo wysoka ale 15,3 w poniedziałek powtórka
Daj Boże.. chociaż dzis byłam tak nerwowa, że szok. Iui na niepeknietym, wiec liczę chyba na cudPowodzonka! Niech to będzie szczęśliwa próba
Ikwileenkindje
Aktywna w BB
reklama
Hankaa
Cudoo :*10 tydzień, mamy całe 3,13 cm. Serduszko pięknie bije. Maluszek ruchliwy, że nie mogłam przestać się śmiać co on wyprawiał.
Podziel się: