Hello. No to jak o mnie 3 lata temu trzymam kciuki i powodzeniaCześć dziewczyny jestem tu nowa i dołączam do walki super, że jest taka grupa wsparcia! Krótko o mnie: jajowody drożne, nasienie partnera słabe, jesteśmy już po badaniach do inseminacji, czekamy na wyniki i konsultację z lekarzem. Pozdrawiam cieplutko
reklama
Mi tez pasuje Dwójeczka !Witam witam może obu nam się bliźniaki trafią, ale by bylo kolejne usg mam mieć w piątek rano i badanie krwi też wtedy się okaże czy iui w piątek czy w sobotę to twoja pierwsza inseminacja?
Ja mam jutro badanie krwi i usg i się dowiem czy celujemy w piątek czy w sobotę
Moja trzecia... wiec.. jest lekki stres!
A Twoja?
Kropka3333
Fanka BB :)
Kolorku jeszcze mi nie powiedzieliKochana a powiedz na kiedy masz termin porodu?
PsychoPatka91
Trzymam kciuki Kobietko!!Cześć dziewczyny jestem tu nowa i dołączam do walki super, że jest taka grupa wsparcia! Krótko o mnie: jajowody drożne, nasienie partnera słabe, jesteśmy już po badaniach do inseminacji, czekamy na wyniki i konsultację z lekarzem. Pozdrawiam cieplutko
Elizabeth84
Hej hej powodzenia trzymam kciukiCześć dziewczyny jestem tu nowa i dołączam do walki super, że jest taka grupa wsparcia! Krótko o mnie: jajowody drożne, nasienie partnera słabe, jesteśmy już po badaniach do inseminacji, czekamy na wyniki i konsultację z lekarzem. Pozdrawiam cieplutko
Trzymam kciuki i powodzenia!!Cześć dziewczyny jestem tu nowa i dołączam do walki super, że jest taka grupa wsparcia! Krótko o mnie: jajowody drożne, nasienie partnera słabe, jesteśmy już po badaniach do inseminacji, czekamy na wyniki i konsultację z lekarzem. Pozdrawiam cieplutko
Moja pierwsza dlatego lekki stresik jest ale cały czas nastawiam się pozytywnie i wiem że się uda inaczej myśleć nie można moja lekarka też jest dobrej myśli tylko mówi że szkoda ze nasienie będzie mrożone a nie świeże ale i tak wiem swoje czyli że się uda i wyjdzie z tego śliczny zdrowy bobasek pozdrawiam i trzymam kciuki za ciebie i inne dziewczyny teżMi tez pasuje Dwójeczka !
Ja mam jutro badanie krwi i usg i się dowiem czy celujemy w piątek czy w sobotę
Moja trzecia... wiec.. jest lekki stres!
A Twoja?
Podziwiam za optymizm, jeśli to zadziała, musisz go troszkę przesłać do GdyniMoja pierwsza dlatego lekki stresik jest ale cały czas nastawiam się pozytywnie i wiem że się uda inaczej myśleć nie można moja lekarka też jest dobrej myśli tylko mówi że szkoda ze nasienie będzie mrożone a nie świeże ale i tak wiem swoje czyli że się uda i wyjdzie z tego śliczny zdrowy bobasek pozdrawiam i trzymam kciuki za ciebie i inne dziewczyny też
reklama
Mysle ze moze to miec jakis wpływ. Chociaz ja akurat dawno temu jak przestałam jesc mieso to nie pamietam zeby cos innego sie dzialo ale tez moglam nie zwarac na to uwagi.Hej Dziewczynki :-) mam dziwny cykl i do Was pytanie. Czy ktoś po zmianie diety (odstawienie mięsa i nabialu ) mial całkowicie inny cykl, wydłużył się ?
Ale tez moga byc inne czynniki ktore zmienia Ci cykl jak chociaz stymulacja (ale nie wiem czy masz stymulowane cykle)
Podziel się: