reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny 👋 jestem tu nowa i dołączam do walki 💪 super, że jest taka grupa wsparcia! Krótko o mnie: jajowody drożne, nasienie partnera słabe, jesteśmy już po badaniach do inseminacji, czekamy na wyniki i konsultację z lekarzem. Pozdrawiam cieplutko 😊
Hello. No to jak o mnie 3 lata temu 😉 trzymam kciuki i powodzenia 😉

reklama
Witam witam 😁 może obu nam się bliźniaki trafią, ale by bylo😉🤭 kolejne usg mam mieć w piątek rano i badanie krwi też wtedy się okaże czy iui w piątek czy w sobotę 🙂 to twoja pierwsza inseminacja?
Mi tez pasuje Dwójeczka :)!
Ja mam jutro badanie krwi i usg i się dowiem czy celujemy w piątek czy w sobotę:)
Moja trzecia... wiec.. jest lekki stres!
A Twoja?

Mi tez pasuje Dwójeczka :)!
Ja mam jutro badanie krwi i usg i się dowiem czy celujemy w piątek czy w sobotę:)
Moja trzecia... wiec.. jest lekki stres!
A Twoja?
Moja pierwsza dlatego lekki stresik jest ale cały czas nastawiam się pozytywnie i wiem że się uda 🙂 inaczej myśleć nie można 😁 moja lekarka też jest dobrej myśli tylko mówi że szkoda ze nasienie będzie mrożone a nie świeże 😐 ale i tak wiem swoje czyli że się uda i wyjdzie z tego śliczny zdrowy bobasek 😁❤️ pozdrawiam i trzymam kciuki za ciebie i inne dziewczyny też 😘

Hej Dziewczynki :-) mam dziwny cykl i do Was pytanie. Czy ktoś po zmianie diety (odstawienie mięsa i nabialu ) mial całkowicie inny cykl, wydłużył się ?

Moja pierwsza dlatego lekki stresik jest ale cały czas nastawiam się pozytywnie i wiem że się uda 🙂 inaczej myśleć nie można 😁 moja lekarka też jest dobrej myśli tylko mówi że szkoda ze nasienie będzie mrożone a nie świeże 😐 ale i tak wiem swoje czyli że się uda i wyjdzie z tego śliczny zdrowy bobasek 😁❤️ pozdrawiam i trzymam kciuki za ciebie i inne dziewczyny też 😘
Podziwiam za optymizm, jeśli to zadziała, musisz go troszkę przesłać do Gdyni:)

reklama
Hej Dziewczynki :-) mam dziwny cykl i do Was pytanie. Czy ktoś po zmianie diety (odstawienie mięsa i nabialu ) mial całkowicie inny cykl, wydłużył się ?
Mysle ze moze to miec jakis wpływ. Chociaz ja akurat dawno temu jak przestałam jesc mieso to nie pamietam zeby cos innego sie dzialo ale tez moglam nie zwarac na to uwagi.
Ale tez moga byc inne czynniki ktore zmienia Ci cykl jak chociaz stymulacja (ale nie wiem czy masz stymulowane cykle)

Do góry