Elizabeth84
Fanka BB :)
Dziękuje za odpowiedźJa również byłam usypiana ale miałam też laparoskopię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje za odpowiedźJa również byłam usypiana ale miałam też laparoskopię
Usypiana.Mam pytanie do dziewczyn które miały histeroskopie usypiane byłyście czy tylko znieczulenie?
Dziękuje za odpowiedźUsypiana.
Ja nie mialam ale mam pytanie czy po tym badaniu trzeba odczekac jakis czas starania? Czy nie ma to zadnego znaczeniaMam pytanie do dziewczyn które miały histeroskopie usypiane byłyście czy tylko znieczulenie?
U mnie lekarz zalecał odczekać miesiąc, ale u męża były bakterie w nasieniu i to dlatego. Z kolei mojej koleżance powiedział, że może od razu i jeszcze w tym samym cyklu zaszła w ciążęJa nie mialam ale mam pytanie czy po tym badaniu trzeba odczekac jakis czas starania? Czy nie ma to zadnego znaczenia
Nie pomogę Ci niestety bo nie mam pojęcia. Ja musze zrobić przed ivfJa nie mialam ale mam pytanie czy po tym badaniu trzeba odczekac jakis czas starania? Czy nie ma to zadnego znaczenia
U mnie 7 monitoringów, w między czasie miałam zrobiona drożność potem zapisałam się do kliniki.Dziewczyny ile miałyście monitoringów owulacji, które potwierdziły że wszystko jest ok i owulacja występuje, po których zdecydowałyście się na dalsze kroki? Na przykład kroki na wizytę w klinice leczenia niepłodności?
Pol roku monitoringów :-)Dziewczyny ile miałyście monitoringów owulacji, które potwierdziły że wszystko jest ok i owulacja występuje, po których zdecydowałyście się na dalsze kroki? Na przykład kroki na wizytę w klinice leczenia niepłodności?