Bardzo mi przykro mi też lekarz powiedział, że 3 razy a potem in vitro..Dziewczyny ile razy podchodziłyscie do iui? Sama nie wiem czy próbować po raz kolejny załamałam się trochę tym dzisiejszym wynikiem.
reklama
Elizabeth84
Fanka BB :)
Trzymam kciukiTo dobrze ze tak ładnie się Tobą zajęli z taka obstawa lekowa musi się udać!
ja właśnie czekam przed gabinetem na 4IUI
Karola z nadzieją
DziękujeTrzymam kciuki
Elizabeth84
My podchodzilismy 3 razyDziewczyny ile razy podchodziłyscie do iui? Sama nie wiem czy próbować po raz kolejny załamałam się trochę tym dzisiejszym wynikiem.
Elizabeth84
Dziewczyny 23.04 mam histeroskopie czekamy rozniez na wyniki badan kariotypow jak bede miec wyniki to wizyta i plan działania przed ivf
Trzymam mocnoHej.
Wczoraj byłam u lekarza i zaczelam przygotowanie do 2 transferu. Tak w skrócie ustalenia po wizycie
Wiec tak od wczoraj 2x1 estrofem 3 x 2 luteina I pół zastrzyku z ovitrelle.
Od dzis 2x1 estrofem i 3x2 luteina
13.04 test na Covid
15.04 dzien transferu
Godz 11.00 test uma jak wyjdzie zle to wlew dozylni
Godz 13.00 transfer
W dzien transferu dodatkowo pół zastrzyku z ovitrelle oraz włączamy zastrzyk codziennie z accofilu dawka 0.1. Do odwołania.
Po transferze w 4dpt oznaczenie progesteronu i estrofemu. Nom i najważniejsze beta 10dpt
Tak więc trawie przygotowuje się psychicznie na mojego ❄ 4ba.
Trzymam kciuki aby ten miesiąc był dla nas udany
Przykro mi. Wiem co czujesz mnie teraz czeka 3 iui. Nerwy mam już a obstawiam że weekend lub przyszły tydzień iui. I straszny mętlik w głowie.Dziewczyny ile razy podchodziłyscie do iui? Sama nie wiem czy próbować po raz kolejny załamałam się trochę tym dzisiejszym wynikiem.
Be_More_Happy
Przykro mi , trzymaj się
Już po wizycie. Dziś zastrzyk Fostimon. W czwartek podgląd jak tam pęcherzyk. Dziś był dominujący 11mm. Możliwe że weekend iui okaże się w czwartek. Ostatnie nawet lekarz stwierdził jeszcze raz spróbujemy. I w sumie chyba już oboje nie mamy na to siły i próbujemy ostatni raz.
reklama
Karola z nadzieją
Głowa do góry, pozytywne nastawieniewystarczy jedna szansa, jeden plemnik i jeden pęcherzyk, żeby się udało wiec czemu by nie tym razem? Trzymam kciukiJuż po wizycie. Dziś zastrzyk Fostimon. W czwartek podgląd jak tam pęcherzyk. Dziś był dominujący 11mm. Możliwe że weekend iui okaże się w czwartek. Ostatnie nawet lekarz stwierdził jeszcze raz spróbujemy. I w sumie chyba już oboje nie mamy na to siły i próbujemy ostatni raz.
Podziel się: