reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cieszę się, że masz dobrą, wspierająca opiekę. To bardzo ważne w tym intymnym momencie. Na pewno gdyby mąż mógł być, byłby przy tobie, ba- każda z nas by była dlatego myślę, że mogę powiedzieć w liczbie mnogiej że w nas zawsze masz wsparcie. :)
Dochodz do siebie własnym tempem i na spokojnie.
Dziękuję bardzo Kochana ❤️ ....dosyć o mnie .... Serdecznie Wam gratuluję, duuużo zdrowia dla Was 😘😘😘 W końcu się doczekaliście ☺️ A jak Mała ma na imię ? Bo nie wiem czy kiedyś pisałaś i może coś minęłam...

Hej.
Wczoraj byłam u lekarza i zaczelam przygotowanie do 2 transferu. Tak w skrócie ustalenia po wizycie 😉
Wiec tak od wczoraj 2x1 estrofem 3 x 2 luteina I pół zastrzyku z ovitrelle.
Od dzis 2x1 estrofem i 3x2 luteina
13.04 test na Covid
15.04 dzien transferu
Godz 11.00 test uma jak wyjdzie zle to wlew dozylni
Godz 13.00 transfer
W dzien transferu dodatkowo pół zastrzyku z ovitrelle oraz włączamy zastrzyk codziennie z accofilu dawka 0.1. Do odwołania.
Po transferze w 4dpt oznaczenie progesteronu i estrofemu. Nom i najważniejsze beta 10dpt
Tak więc trawie przygotowuje się psychicznie 😀 na mojego ❄ 4ba.
Trzymam kciuki aby ten miesiąc był dla nas udany 💪✊

Hej.
Wczoraj byłam u lekarza i zaczelam przygotowanie do 2 transferu. Tak w skrócie ustalenia po wizycie 😉
13.04 test na Covid
15.04 dzien transferu
Godz 13.00 transfer
W dzien transferu dodatkowo pół zastrzyku z ovitrelle oraz włączamy zastrzyk codziennie z accofilu dawka 0.1. Do odwołania.
Po transferze w 4dpt oznaczenie progesteronu i estrofemu. Nom i najważniejsze beta 10dpt
trzymam mocno kciuki 😘

Hej.
13.04 test na Covid
15.04 dzien transferu
Godz 13.00 transfer
Trzymam kciuki ✊✊

reklama
Hej.
13.04 test na Covid
15.04 dzien transferu
Godz 13.00 transfer
Kciuki zacisniete ✊😊

Do góry