Be_More_Happy
Fanka BB :)
DziękujęKochana tak bardzo mi przykro.. musisz swoje wypłakać i będzie ok.. jak poroniłam płakaliśmy razem z mężem jak dzieci.. wiem jak to jest.. ściskam Cię mocno :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęKochana tak bardzo mi przykro.. musisz swoje wypłakać i będzie ok.. jak poroniłam płakaliśmy razem z mężem jak dzieci.. wiem jak to jest.. ściskam Cię mocno :*
Dziękuję bardzo Kochana ....dosyć o mnie .... Serdecznie Wam gratuluję, duuużo zdrowia dla Was W końcu się doczekaliście A jak Mała ma na imię ? Bo nie wiem czy kiedyś pisałaś i może coś minęłam...Cieszę się, że masz dobrą, wspierająca opiekę. To bardzo ważne w tym intymnym momencie. Na pewno gdyby mąż mógł być, byłby przy tobie, ba- każda z nas by była dlatego myślę, że mogę powiedzieć w liczbie mnogiej że w nas zawsze masz wsparcie.
Dochodz do siebie własnym tempem i na spokojnie.
P.S już właśnie widzę , że ma na imię Gaja-piękne imięDziękuję bardzo Kochana ....dosyć o mnie .... Serdecznie Wam gratuluję, duuużo zdrowia dla Was W końcu się doczekaliście A jak Mała ma na imię ? Bo nie wiem czy kiedyś pisałaś i może coś minęłam...
no i pięknie gratuluję kochana odpoczywajcie i oczywiście w wolnej chwili ciocia poprosi o zdjęcieTy to jesteś taka kochana! uwierz mi, że nie raz żałuję, że nie mieszkasz koło mnie
W czwartek o 23 w końcu się udało. Glutek właśnie próbuje spać obok mnie.
oczywiście kochana, zostawaj. Ja też zostanę, mimo że już zakończyłam inseminacjęKolorze z nadzieją- proszę o wykreślenie mnie z kalendarza, w końcu się doczekałam!
Z chęcią zostanę z wami na grupie, jeśli można
Super, bardzo się ciesze, ze jesteście już w komplecieTy to jesteś taka kochana! uwierz mi, że nie raz żałuję, że nie mieszkasz koło mnie
W czwartek o 23 w końcu się udało. Glutek właśnie próbuje spać obok mnie.
trzymam mocno kciukiHej.
Wczoraj byłam u lekarza i zaczelam przygotowanie do 2 transferu. Tak w skrócie ustalenia po wizycie
Wiec tak od wczoraj 2x1 estrofem 3 x 2 luteina I pół zastrzyku z ovitrelle.
Od dzis 2x1 estrofem i 3x2 luteina
13.04 test na Covid
15.04 dzien transferu
Godz 11.00 test uma jak wyjdzie zle to wlew dozylni
Godz 13.00 transfer
W dzien transferu dodatkowo pół zastrzyku z ovitrelle oraz włączamy zastrzyk codziennie z accofilu dawka 0.1. Do odwołania.
Po transferze w 4dpt oznaczenie progesteronu i estrofemu. Nom i najważniejsze beta 10dpt
Tak więc trawie przygotowuje się psychicznie na mojego ❄ 4ba.
Trzymam kciuki aby ten miesiąc był dla nas udany
Trzymam kciukiHej.
Wczoraj byłam u lekarza i zaczelam przygotowanie do 2 transferu. Tak w skrócie ustalenia po wizycie
13.04 test na Covid
15.04 dzien transferu
Godz 13.00 transfer
W dzien transferu dodatkowo pół zastrzyku z ovitrelle oraz włączamy zastrzyk codziennie z accofilu dawka 0.1. Do odwołania.
Po transferze w 4dpt oznaczenie progesteronu i estrofemu. Nom i najważniejsze beta 10dpt
Kciuki zacisnieteHej.
13.04 test na Covid
15.04 dzien transferu
Godz 13.00 transfer