reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
O dziękuję....no niby widziałam że coś wizyta od 400 zł ale jeżeli miałby mnie sprowadzić na właściwe tory to cena nie gra roli teraz chce się porządnie przebadać , zmienić styl życia dobrze że idzie wiosna wiadomo więcej ruchu wskazane bo jeżeli miałoby miejsce 2 raz to nie przeżyje tego więc chcę być dobrze przygotowana....
Oczywiście rozumiem w 100%. A jak się dziś czujesz?

reklama
Cześć Wam ! Wróciłam dziś do domu . W końcu ale w domu czuje taką pustkę nie tak miało się to skończyć chciałam wrócić że szpitala w listopadzie ale z Dzieciątkiem 😔 Wiecie co wczoraj juz nie pisałam bo nie byłam w stanie się uspokoić psychicznie. Słyszeliście o organizacji "Tęczowy Kocyk" ? Ja kiedyś oglądałam o tym w telewizji . Polega ona ona tym , że szyją takie mini rożki i ubranka . Jest to pamiątka dla rodziców, którzy nie zdążyli zobaczyć swojego dziecka bądź te dziecko zmarło krótko po urodzeniu. My też otrzymaliśmy taką pamiątkę w postaci mini rożka, czapeczki, sweterka, kocyk itd. Załączony jest do tego wierszyk ,który jak czytam to rozrywa serce na pół . Dziś jak mój narzeczony to zobaczył to płakał razem ze mną. Jestem ogromnie wdzięczna, że tą pamiątkę dostałam mogłam sobie wybrać położna zaprosiła mnie do gabinetu . Zawsze będzie mi to przypominać naszego Aniołka ❤️😔
Kochana tak bardzo mi przykro.. musisz swoje wypłakać i będzie ok.. jak poroniłam płakaliśmy razem z mężem jak dzieci.. wiem jak to jest.. ściskam Cię mocno :*

Dziewczyny Happy Endu nie będzie 😭😭😭😭 Wracam od lekarza Zarodek w 9 tygodniu ma tylko 3mm i nie ma bicia serca. Ciąża obumarła . Jak przez tydzień nie zacznę krwawić to mam się zgłosić do szpitala 😭😭😭
Nie... :( Tak strasznie mi przykro... :( Nie tak miało być... Kurde. :( Ściskam cię bardzo mocno :( przeżyj to z mężem w taki sposób, w jaki wydaje ci się odpowiedni. Cholernie ci współczuję Małgosiu.

Oj miło , że napisałaś...🥰tak jeszcze w dwupaku☺️Bardzo bardzo ciężko i szczerze cała ciąża Ok a teraz już mnie uziemiło bo już nie mam siły na nic i w sumie od świąt leżę...bo tu zakłuje tam zakłuje😂ale Pani doktor mówi , że dziecku to nie zagraża tylko taki urok ciąży😂tez zaglądam tu od czasu do czasu i śledzę co się dzieje... i bardzo jesteśm ciekawa czy już urodziłaś i szczerze przeglądam stronę po stronie i jescze neo doszłam do tej informacji☺️Dlatego zapytam bo jestem dopiero na postach ze świat, urodziłaś ? Bo z tego co czytałam to maleństwu się nie spieszyło ? ☺️
Super, że u ciebie mimo że ciężko to dobrze :) ku koncoweczka to najbardziej się dłuży ;)
Tak! W końcu od czwartkowej nocy mam małą przy sobie, cesarka w 41+5. :)

Jestem już na oddziale jutro będę miała podane tabletki i zabieg . Personel bardzo miły i wspierający aż się nie spodziewałam . Położna mówiła że mam prawo do pochówku że raz do roku odbywa się taki obrzęd i jest jeden pochówek wszystkich dzieci ale to musiałabym zrobić badania genetyczne no i wspomniała że mam prawo do psychologa . Teraz tak mnie boli głowa czuje się jakby mnie samochód przejechał . A łzy ciągle od nowa napływają do oczu 😔 ale wiem, że się z tego podniosę już nie jedno przechodziłam w życiu nie mogę się teraz załamać bo będzie gorzej .
Cieszę się, że masz dobrą, wspierająca opiekę. To bardzo ważne w tym intymnym momencie. Na pewno gdyby mąż mógł być, byłby przy tobie, ba- każda z nas by była dlatego myślę, że mogę powiedzieć w liczbie mnogiej że w nas zawsze masz wsparcie. :)
Dochodz do siebie własnym tempem i na spokojnie.

reklama
Dziekuje , że pytasz, psychicznie nie jest najgorzej ale jeszcze jak wspomnę to płacz wiadomo ...dziś z moją mamą obie przez tel płakałysmy ona przeżyła 2 poronienia jedno w 15 tc drugie 6tc i mówi , że dalej pamięta co to za ból że tego się nie zapomni. A fizycznie boli mnie brzuch/podbrzusze w szpitalu było ok w domu podchodziłam trochę no i nie jest lekko.
To masz pełne zrozumienie u mamy... To bardzo ważne czuć ze najbliżsi Cię wspierają. Najważniejsze dać ujscia emocjom i nie tłumić ich w sobie. Ściskam.

Do góry