Dlatego jak mi tym razem wyjdą sikańce to chyba nie pójdę w ogóle na betę tylko do gin w 6 tyg.dla mnie zawsze najgorsze bylo jak już wiedziałam że wynik jest i ten moment kiedy mam spojrzeć masakra, tętno tak wysokie że aż mnie dusiło, mroczki przed oczami, tragedia
reklama
Dokladnie tak.. oby wart tego czekania! Dam znac..Czekanie na wynik najgorszy ale oby był dobry
Niestety u mnie też negatyw@hername , @Biedroneczka28 trzymam kciuki
Niestety negatywno to w takim razie Ty musisz odwrócić ten pechowy trend
Ja też miałam mega stres ale cień nadzieji też był ale już po nim..Dlatego jak mi tym razem wyjdą sikańce to chyba nie pójdę w ogóle na betę tylko do gin w 6 tyg.
Przykro mi Trzymam kciuki za kolejną próbęNiestety negatyw
Ja też miałam mega stres ale cień nadzieji też był ale już po nim..
Dokładnie, muszę się przestawić na pozytywny tryb. Tylko co tu ciągle nie działa to ja pojecia nie mam... dwa ladne pęknięte pęcherzyki, nasienie ok.. no cudu brak!Przykro mi Trzymam kciuki za kolejną próbę
Przykro mi bardzoNiestety negatyw
Ja też miałam mega stres ale cień nadzieji też był ale już po nim..
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Trzymam kciukiByłam rano na becie, teraz czekam na wyniki. Mega się stresuje, bo wiem że zostałam ostatnia i obawiam się że nie będę tym promyczkiem nadzieji.
Może za kolejnym nam się uda?! :*Przykro mi bardzo
Be_More_Happy
Fanka BB :)
A przeczytałam , że się nie udało Przykro mi ale życzę aby następny raz był szczęśliwyDokładnie, muszę się przestawić na pozytywny tryb. Tylko co tu ciągle nie działa to ja pojecia nie mam... dwa ladne pęknięte pęcherzyki, nasienie ok.. no cudu brak!
reklama
Juz po promyczka.. walka trwaTrzymam kciuki
A przeczytałam , że się nie udało Przykro mi ale życzę aby następny raz był szczęśliwego y
Podziel się: