A ja zrobiłam dziś kontrolne badania. TSH powolutku pnie się w górę. Nadal niemal 10krotnie poniżej normy ale to dopiero 19 dni na lekach. FT3 i FT4 w normie, Za to wyszły mi TRABy czyli Graves-Basedow się kłania...eh zobaczymy co moja gin na to...
reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
PałkaZapałka
Mi sterczały sutki. Non stop.Dziewczyny, czy Wy też tak macie że przed spodziewana @ robicie się opuchnięte? Jeżeli tak to jak to jest przy zajsciu w ciążę? Tez byłyście opuchnięte czy raczej nie i to już był pierwszy sygnał że w tym miesiącu nie będzie @?
Be_More_Happy
Ja miałam takie podbrzusze napompowane inne niż przed miesiączką....Dziewczyny, czy Wy też tak macie że przed spodziewana @ robicie się opuchnięte? Jeżeli tak to jak to jest przy zajsciu w ciążę? Tez byłyście opuchnięte czy raczej nie i to już był pierwszy sygnał że w tym miesiącu nie będzie @?
eij
dziękujęHello dziewczyny.widze wpadłam na imprezkę. @eij wszystkiego najlepszego!!!! Życze Ci tego czego najbardziej pragniesz no i jeszcze szczęścia, zdrowia i pieniędzy i żeby nie zabrakło Ci węchu i smaku :*
Co u Was. Widzę że niektóre już na dniach rodzą?
A pamiętasz może od którego dnia cyklu to się zaczęło?Mi sterczały sutki. Non stop.
reklama
PałkaZapałka
A pamiętasz może od którego dnia cyklu to się zaczęło?
Testowałam pierwszego sikania jakoś 10 dni po inseminacji i wtedy chyba już sterczały ale nie brałam tego za objaw w ogóle, tym bardziej że test wyszedł negatywny.
Podziel się: