ja miałam 2 iui w Invicie w Bydgoszczy niestety nie powiodły się , ale ogólnie jestem zadowolona z obsługi i w szczególności z lekarza prowadzącego o anielskiej cierpliwość (miałam zawsze milion pytań).Dziewczyny, która z Was będzie miała inseminację w klinice Invicta? Jak Wasze wrażenia? Jestem przed pierwszym podejściem. Ciągle zastanawiam się, czy iui to była dobra decyzja
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
A która Invicta? Myśle, ze to wiele zależy od lekarza. Ja jestem po 3 IUI w Invicta i jestem zadowolona z podejściaDziewczyny, która z Was będzie miała inseminację w klinice Invicta? Jak Wasze wrażenia? Jestem przed pierwszym podejściem. Ciągle zastanawiam się, czy iui to była dobra decyzja
eij
Fanka BB :)
ja jakie miasto? Ja mam inseminacje w Gdańsku. Nie narzekam, lekarz tłumaczy, pokazuje na USG co i jak. Jest okDziewczyny, która z Was będzie miała inseminację w klinice Invicta? Jak Wasze wrażenia? Jestem przed pierwszym podejściem. Ciągle zastanawiam się, czy iui to była dobra decyzja
Klaudia8896
Zaciekawiona BB
Hej mam do was pytanie czy któraś z was z ciekawości robila wcześniej bete po zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka i jaka jej wyszła i po ilu dniach ?
Nie robiłam, ale kiedyś ktoś gdzieś pisał że testy ciążowe robił i wychodziły pozytywneHej mam do was pytanie czy któraś z was z ciekawości robila wcześniej bete po zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka i jaka jej wyszła i po ilu dniach ?
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Zgadza się ja.robilam, test po 11 dniach i wyszedł pozytywny a po 14 dniach robiłam bete i była negatywna nie polecam robić wcześniej niż 14 dni po bo może być rozczarowanie
Klaudia8896
Zaciekawiona BB
A czy może sie orientujecie jaki najwiekszy poziom bety może być po zastrzyku jestem 4 dni po miałam dwa razy, inseminacje miałam 23 a 22 lutego miałam pierwszy zastrzyk teraz sie okazało że dojrzał mi jeszcze jeden i dostałam okropnego bólu trwał dwa dni wczoraj wieczorem zauważyłam jak by jakieś plamienie ale dzisiaj już ustało, skąd wiem że to tylko plamienie mam bardzo obfite miesiaczki i nigdy nie bylo inaczej piersi mam strasznie spuchnięte nawet ciężko mi chodzić w biustonoszu dłuższy czas
Piszesz bardzo nieskładnie i ciężko zrozumieć a tym samym odpowiedzieć. Z Twojego opisu wynika że jesteś praktycznie miesiąc po inseminacji więc w tym momencie mówimy o kolejnym cyklu i chyba kolejnej owulacji skoro wspominasz o pęcherzyku. Czyli ta poprzednia inseminacja była nieudana, skoro teraz pękł Ci pęcherzyk więc masz kolejną owulację. Jeśli 'jestem 4 dni po' odnosi się do kolejnej inseminacji z zastrzykiem to jest to zdecydowanie ZA WCZEŚNIE na jakiekolwiek testy i jest to najprawdopodobniej beta po zastrzyku. Z testowaniem poczekaj jeszcze min 8-10 dni.A czy może sie orientujecie jaki najwiekszy poziom bety może być po zastrzyku jestem 4 dni po miałam dwa razy, inseminacje miałam 23 a 22 lutego miałam pierwszy zastrzyk teraz sie okazało że dojrzał mi jeszcze jeden i dostałam okropnego bólu trwał dwa dni wczoraj wieczorem zauważyłam jak by jakieś plamienie ale dzisiaj już ustało, skąd wiem że to tylko plamienie mam bardzo obfite miesiaczki i nigdy nie bylo inaczej piersi mam strasznie spuchnięte nawet ciężko mi chodzić w biustonoszu dłuższy czas
Bylam zaskoczona jak profesjonalne jest to badanie. Sprawdza czy nie ma ognisk endometriozy na pęcherzu nerkach jelitach otrzewnej i narządzie rodnym. Dodatkowo sprawdza ślizg macicy, ruchomość i mierzy wszystko bardzo dokładnie. Polecam jesli ktoś miewa bolesne okresy, ale nie tylko. Endometrioza daje przedziwne objawy które często są bagatelizowane. U mnie jest ognisko 11mmx4mm pod lewym jajnikiem. Pogrubiałe wiezadlo jajnika prawego. Jest ok mimo choroby. Dieta przeciwzapalna i zielone światło na starania. Po pół roku operacja usunięcia ogniska jeśli nie będzie ciazy.@agawid a jak Twoja wizyta?
reklama
A jakie miałaś badanie? w trakcie zwykłej wizyty u spec od endometriozy? Czy jakieś typowe badanie na które się umawialas?Bylam zaskoczona jak profesjonalne jest to badanie. Sprawdza czy nie ma ognisk endometriozy na pęcherzu nerkach jelitach otrzewnej i narządzie rodnym. Dodatkowo sprawdza ślizg macicy, ruchomość i mierzy wszystko bardzo dokładnie. Polecam jesli ktoś miewa bolesne okresy, ale nie tylko. Endometrioza daje przedziwne objawy które często są bagatelizowane. U mnie jest ognisko 11mmx4mm pod lewym jajnikiem. Pogrubiałe wiezadlo jajnika prawego. Jest ok mimo choroby. Dieta przeciwzapalna i zielone światło na starania. Po pół roku operacja usunięcia ogniska jeśli nie będzie ciazy.
Podziel się: