Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Chyba 99% z nas bo w większości klinik jest to obowiązkowe przed inseminacja co potrzebujesz wiedzieć?A czy któraś z Was miała badanie drożności jajowodów??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba 99% z nas bo w większości klinik jest to obowiązkowe przed inseminacja co potrzebujesz wiedzieć?A czy któraś z Was miała badanie drożności jajowodów??
prawdopodobnie prawie każda a co chciałabyś wiedzieć o badaniu?A czy któraś z Was miała badanie drożności jajowodów??
Wiesz co....Miałam to badanie 2lata temu, wyszło wszystko ok. Od po badaniu zaszłam w ciążę po roku starań... niestety w 10tyg poronilam;(prawdopodobnie prawie każda a co chciałabyś wiedzieć o badaniu?
PowodzeniaJa już po IUI pęcherzyk jeszcze nie pękł, ale już się zbiera płyn wiec lada moment pęknie co śmieszne Doktor mówi, ze Panie laborantki zachwycały się czyje to takie super nasienie ze super parametry dziś ale nie znam szczegółów Dluuugie 14 dni przede mną, ale jakoś tak pozytywnie jestem nastawiona
ja miałam robione tylko raz badanie, przed rozpoczęciem procesu inseminacji prywatnie w klinice w której się leczę, ale znieczulenia żadnego nie miałam.Wiesz co....Miałam to badanie 2lata temu, wyszło wszystko ok. Od po badaniu zaszłam w ciążę po roku starań... niestety w 10tyg poronilam;(
Od tamtej pory nic. Byłam u swojego lekarza w piątek, powiedziałam, że chcemy iść dalej...
Lekarz wspomniał po takim czasie, że może to była chwilowa drożność ale mimo to i tak nie zalecił mi ponownego badania.. sama myślę, żeby przed inseminacją jeszcze raz wykonać to badanie ...
I zastanawiam się, czy w klinikach zawsze wykonują w znieczuleniu ogólnym (ja tak miałam wykonane), czy trzeba o to prosić...
Proszę dajcie znać jak to u Was było? Robiły byście drugi raz badanie ??
A badanie było w tym samym cyklu co inseminacja??ja miałam robione tylko raz badanie, przed rozpoczęciem procesu inseminacji prywatnie w klinice w której się leczę, ale znieczulenia żadnego nie miałam.
inseminacje miałam w kolejnych cyklu robionąA badanie było w tym samym cyklu co inseminacja??
Czyli pełna świadomość... mnie wtedy uspali
Ja tez miałam bez znieczulenia. Dla mnie to podobne odczucia jak inseminacja nie ma nic strasznego do przeżycia!A badanie było w tym samym cyklu co inseminacja??
Czyli pełna świadomość... mnie wtedy uspali
Ja tez miałam bez znieczulenia. Dla mnie to podobne odczucia jak inseminacja nie ma nic strasznego do przeżycia!