reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
prawdopodobnie prawie każda 😉 a co chciałabyś wiedzieć o badaniu? 😁
Wiesz co....Miałam to badanie 2lata temu, wyszło wszystko ok. Od po badaniu zaszłam w ciążę po roku starań... niestety w 10tyg poronilam;(
Od tamtej pory nic. Byłam u swojego lekarza w piątek, powiedziałam, że chcemy iść dalej...
Lekarz wspomniał po takim czasie, że może to była chwilowa drożność ale mimo to i tak nie zalecił mi ponownego badania.. sama myślę, żeby przed inseminacją jeszcze raz wykonać to badanie ...
I zastanawiam się, czy w klinikach zawsze wykonują w znieczuleniu ogólnym (ja tak miałam wykonane), czy trzeba o to prosić...
Proszę dajcie znać jak to u Was było? Robiły byście drugi raz badanie ??

Ja już po IUI pęcherzyk jeszcze nie pękł, ale już się zbiera płyn wiec lada moment pęknie :D co śmieszne Doktor mówi, ze Panie laborantki zachwycały się czyje to takie super nasienie 😂 ze super parametry dziś 💙 ale nie znam szczegółów 🤷🏼‍♀️ Dluuugie 14 dni przede mną, ale jakoś tak pozytywnie jestem nastawiona ❤️
Powodzenia 😍

Wiesz co....Miałam to badanie 2lata temu, wyszło wszystko ok. Od po badaniu zaszłam w ciążę po roku starań... niestety w 10tyg poronilam;(
Od tamtej pory nic. Byłam u swojego lekarza w piątek, powiedziałam, że chcemy iść dalej...
Lekarz wspomniał po takim czasie, że może to była chwilowa drożność ale mimo to i tak nie zalecił mi ponownego badania.. sama myślę, żeby przed inseminacją jeszcze raz wykonać to badanie ...
I zastanawiam się, czy w klinikach zawsze wykonują w znieczuleniu ogólnym (ja tak miałam wykonane), czy trzeba o to prosić...
Proszę dajcie znać jak to u Was było? Robiły byście drugi raz badanie ??
ja miałam robione tylko raz badanie, przed rozpoczęciem procesu inseminacji prywatnie w klinice w której się leczę, ale znieczulenia żadnego nie miałam.

ja miałam robione tylko raz badanie, przed rozpoczęciem procesu inseminacji prywatnie w klinice w której się leczę, ale znieczulenia żadnego nie miałam.
A badanie było w tym samym cyklu co inseminacja??🤔
Czyli pełna świadomość...🙄 mnie wtedy uspali 😱

reklama
Do góry