Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Moje LH wystrzeliło w końcu 27.3! Jutro z samego rana IUI jeszcze dziś kontrolne USG popołudniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który dzień po iui?Dziewczy też tak miałyście że pobolewa was brzuch na dole i jajniki. Mam wątpliwości czy się udała iui czuję się jak przed okresem
Super !!! Trzymam kciuki i daj znać, jak wrażenia po iui !Moje LH wystrzeliło w końcu 27.3! Jutro z samego rana IUI jeszcze dziś kontrolne USG popołudniu
absolutnie nie sugeruj się żadnym bólem. To może być objaw zagnieżdżenia albo nadchodzącej miesiączki. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Na tak wczesnym etapie, nawet jeśli ciąża jest nie jesteś w stanie tego odróżnićDziewczy też tak miałyście że pobolewa was brzuch na dole i jajniki. Mam wątpliwości czy się udała iui czuję się jak przed okresem
powodzenia!!!!Moje LH wystrzeliło w końcu 27.3! Jutro z samego rana IUI jeszcze dziś kontrolne USG popołudniu
Powodzenia!! Trzymam kciukiMoje LH wystrzeliło w końcu 27.3! Jutro z samego rana IUI jeszcze dziś kontrolne USG popołudniu
Mi te obajwy minely po 4 dniach a teraz czekam na możliwość testowania po iui, 16 mam termin ale zrobię późniejDziewczy też tak miałyście że pobolewa was brzuch na dole i jajniki. Mam wątpliwości czy się udała iui czuję się jak przed okresem
Super !!! Trzymam kciuki i daj znać, jak wrażenia po iui !
powodzenia!!!!
Dziękuje !!Powodzenia!! Trzymam kciuki
Super powodzenia! Trzymam kciuki!Moje LH wystrzeliło w końcu 27.3! Jutro z samego rana IUI jeszcze dziś kontrolne USG popołudniu