PięknieKochane dziś beta 1601 w piątek była 354 więc super rośnie
reklama
G
gość2502
Gość
Nie trać nadziei, a Dr Augustyniak co na to mówi, że poprzednie sie nie powiodły?ostatnia inseminacja w marcu , a jak się nie uda, koniec marzeń
eij
Fanka BB :)
rozmawiałam z nim niejednokrotnie. Nie widzi potrzeby głębszej diagnostyki, regularnie mam USG, hormony i wszystko w normie. Mówił nam o statystykach inseminacji na samym początku. Po prostu jestem w grupie tych 85 % którym się nie udaje.Nie trać nadziei, a Dr Augustyniak co na to mówi, że poprzednie sie nie powiodły?
G
gość2502
Gość
No to dobry lekarz wiele pochlebnych opinii słyszałam i moja dobra znajoma po invitro u niego to już w ogóle jest jego fanką rozumiem, nie zawsze się niestety udajerozmawiałam z nim niejednokrotnie. Nie widzi potrzeby głębszej diagnostyki, regularnie mam USG, hormony i wszystko w normie. Mówił nam o statystykach inseminacji na samym początku. Po prostu jestem w grupie tych 85 % którym się nie udaje.
G
gość2502
Gość
Ale teraz musi sie udać! ja innej opcji nie widzę
Be_More_Happy
.
Ostatnia edycja:
matyldaewa
Jak pięknie.Kochane dziś beta 1601 w piątek była 354 więc super rośnie
eij
wiem że jest dobrym i doświadczonym lekarzem. Dlatego nie chce na siłę szukać błędu w jego podejściu, czy w metodach, bo jak się nie udaje to najłatwiej jest szukać winnych. Ale czasami tak jest że mimo najszczerszych chęci po prostu się nie udaje.No to dobry lekarz wiele pochlebnych opinii słyszałam i moja dobra znajoma po invitro u niego to już w ogóle jest jego fanką rozumiem, nie zawsze się niestety udaje
G
gość2502
Gość
Masz racje kochana ale życzę Ci z całego serducha, że tym razem się udawiem że jest dobrym i doświadczonym lekarzem. Dlatego nie chce na siłę szukać błędu w jego podejściu, czy w metodach, bo jak się nie udaje to najłatwiej jest szukać winnych. Ale czasami tak jest że mimo najszczerszych chęci po prostu się nie udaje.
reklama
matyldaewa
A u jakiego lekarza?Invimed Poznań
Podziel się: