Na teście było napisane, że można robić o każdej porze dnia w dniu spodziewanej miesiaczkiNie ma co czytać internetów, bo może być różnie, a test powinno się robić z porannego pierwszego moczu. Dopóki nie ma @ nie trać nadziei...
reklama
To co to za test nie wiem, ale Największe stężenie B hcg w moczu jest rano, a po całym dniu mocz jest rozcieńczony, więc moim zdaniem bez sensuNa teście było napisane, że można robić o każdej porze dnia w dniu spodziewanej miesiaczki
JK♥️♥️
Fanka BB :)
zgadzam się w 100% sikańca we wczesnej ciazy należy robić z pierwszego porannego moczu zas poziom bety z krwi nie ma znaczenia pora pobraniaTo co to za test nie wiem, ale Największe stężenie B hcg w moczu jest rano, a po całym dniu mocz jest rozcieńczony, więc moim zdaniem bez sensu
Dziewczyny dzięki znowu dałyście mi nadziejęzgadzam się w 100% sikańca we wczesnej ciazy należy robić z pierwszego porannego moczu zas poziom bety z krwi nie ma znaczenia pora pobrania
Be_More_Happy
Super pozytywne podejście Trzymam kciukiU mnie jednak butelka wina Ale nic....nie martwimy się, nie płaczemy. Po 2 inseminacji odpuszczam. Nie myślę o ciąży, nie liczę dni, nic nie planuje, płodne dni, niepłodne.
Postanowiliśmy z mężem, że teraz tylko inv. Podejście za jakieś pół roku.
Tak więc Kochane mam nadzieję, że większość z Was a najlepiej wszystkie, do tego czasu zmienia forum na "jestem szczesliwa mamą" Buziaczki.....
Be_More_Happy
Hejka Super , udanego wypoczynku i naładowania baterii PozdrawiamCześć Dziewczynki. Pozdrawiam z podkarpackiego weekend rekreacyjno-relaksacyjny uskuteczniamy. Kolejny zamek do kolekcji tym razem Krasiczyn, a u mnie dziś normalna owulka więc jest dobrze. Chcialam Wam zdj wrzucić ale za duży format
Wspaniałego dnia Słońce :-)Cześć Dziewczynki. Pozdrawiam z podkarpackiego weekend rekreacyjno-relaksacyjny uskuteczniamy. Kolejny zamek do kolekcji tym razem Krasiczyn, a u mnie dziś normalna owulka więc jest dobrze. Chcialam Wam zdj wrzucić ale za duży format
DyśDyś
Początkująca w BB
DziękujęSuper pozytywne podejście Trzymam kciuki
reklama
Już pewnie po fakcie, ale miłego wypadu i pięknie naładowanych bateryjekCześć Dziewczynki. Pozdrawiam z podkarpackiego weekend rekreacyjno-relaksacyjny uskuteczniamy. Kolejny zamek do kolekcji tym razem Krasiczyn, a u mnie dziś normalna owulka więc jest dobrze. Chcialam Wam zdj wrzucić ale za duży format
Podziel się: