Trzymam kciukiJa już po wizycie 9dc, pęcherzyk 13mm. Mógłby być trochę większy Na razie wstępny termin IUI to sobota za tydzień, ale we wtorek mam kontrolne USG i będę wiedzieć więcej dostałam jeszcze acard 75, który ma mi pomoc w zagnieżdżeniu zarodka
Po rozmowie z doktorem podjęliśmy decyzje ze jeśli 3 IUI się nie uda to ze względu ze przy 1 IUI coś zaskoczyło (biochemiczna) to podejdziemy jeszcze do 4 próby i potem ewentualnie in vitro. Po cichu liczę ze 3 będzie szczęśliwa
reklama
matyldaewa
Fanka BB :)
Najważniejsze, że jest ok! Łatwiej będzie dojść do celu, czasem jak się okazuje potrzeba więcej czasu, co jest cholernie dołujące i frustrujące, ale nie mamy na to wpływu więc musimy się uzbroić w cierpliwość i siły do dalszej walki bo warto.Mam lekko ponad normę przeciwciała przeciwplemnikowe. Imunolog powiedział, że to taka minimalna ilość ponad normę, że to nie powinno mieć wpływu ale dostałam Encorton. A u męża jest ok.
Na początku miałam zaburzenia owulacji ale to zostało wyregulowane a mąż miał problem z nasieniem ale też to zwalczyliśmy.
Więc w sumie jest ok ale nie jest ok bo się nie udaje.
Będę dziękować jak się uda ❤Mocno trzymam kciuki, to byłby piękny prezent na urodziny Mi lekarz zawsze zaleca zrobić 2tyg po IUI, czyli u mnie wypada w dniu spodziewanej miesiączki.
Tak to byłyby najpiękniejsze urodziny ❤
Lecz staramy się już dwa lata bez rezultatu więc chyba nie mam na co liczyć
Be_More_Happy
Super Życzę powodzeniaJa już po wizycie 9dc, pęcherzyk 13mm. Mógłby być trochę większy Na razie wstępny termin IUI to sobota za tydzień, ale we wtorek mam kontrolne USG i będę wiedzieć więcej dostałam jeszcze acard 75, który ma mi pomoc w zagnieżdżeniu zarodka
Po rozmowie z doktorem podjęliśmy decyzje ze jeśli 3 IUI się nie uda to ze względu ze przy 1 IUI coś zaskoczyło (biochemiczna) to podejdziemy jeszcze do 4 próby i potem ewentualnie in vitro. Po cichu liczę ze 3 będzie szczęśliwa
Be_More_Happy
Jak bym czytała o sobie ja też zawsze wprzód panikuje no ale taka już moja natura Powodzenia życzęJestem po wizycie, 9 dc 3 pęcherzyki 15, 15, 17 mm
Mimo tej rozwijającej się infekcji dostałam jakieś globulki i moge podejść do inseminacji, termin mam na wtorek!!
Tak się cieszę!! Jestem chyba bardzo dużą panikara i pesymistka jednak bo jak dostałam wyniki to od razu założyłam że kolejny raz nie będę uda się zrobić inseminacji ale jednak
Mam nadzieję że będzie szczęśliwa i w końcu się uda
Be_More_Happy
Przykro mi bardzo ...U mnie beta 0,20 tak czułam, że się nie udało. Będę się szykować do następnej insyminacji.
Be_More_Happy
Trzymam kciukiBędę dziękować jak się uda ❤
Tak to byłyby najpiękniejsze urodziny ❤
Lecz staramy się już dwa lata bez rezultatu więc chyba nie mam na co liczyć
DyśDyś
Początkująca w BB
U mnie jednak butelka wina Ale nic....nie martwimy się, nie płaczemy. Po 2 inseminacji odpuszczam. Nie myślę o ciąży, nie liczę dni, nic nie planuje, płodne dni, niepłodne.No zobaczymy....jak nie z pozytywnym testem to z butelką wina ...
Postanowiliśmy z mężem, że teraz tylko inv. Podejście za jakieś pół roku.
Tak więc Kochane mam nadzieję, że większość z Was a najlepiej wszystkie, do tego czasu zmienia forum na "jestem szczesliwa mamą" Buziaczki.....
Dziewczyny wczoraj wieczorem zrobiłam bardzo czuły test dający 99% pewności, niestety wynik negatywny nadal nie mam okresu i brzuch też mnie nie boli. Nie wiem czy jest sens jutro robić betę szczególnie że musiałabym się urwać z pracy a i tak ciągle biorę wolne na wizyty w klinice i wszyscy się zastanawiają o co chodzi... Szukałam na internecie informacji i jedna z dziewczyn robiła w tej samej klinice betę i mając wynik 13 po czterech dniach dostała @. Ja mam 16 więc chyba cierpliwie poczekam już na @
reklama
Nie ma co czytać internetów, bo może być różnie, a test powinno się robić z porannego pierwszego moczu. Dopóki nie ma @ nie trać nadziei...Dziewczyny wczoraj wieczorem zrobiłam bardzo czuły test dający 99% pewności, niestety wynik negatywny nadal nie mam okresu i brzuch też mnie nie boli. Nie wiem czy jest sens jutro robić betę szczególnie że musiałabym się urwać z pracy a i tak ciągle biorę wolne na wizyty w klinice i wszyscy się zastanawiają o co chodzi... Szukałam na internecie informacji i jedna z dziewczyn robiła w tej samej klinice betę i mając wynik 13 po czterech dniach dostała @. Ja mam 16 więc chyba cierpliwie poczekam już na @
Podziel się: