matyldaewa
Fanka BB :)
Najlepiej, żeby jakie było endometrium?23mm to prawidłowa wielkość. Oby endo pięknie urosło żeby mięciutko było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej, żeby jakie było endometrium?23mm to prawidłowa wielkość. Oby endo pięknie urosło żeby mięciutko było
Ja tez prawdopodobnie 1 marca, mój pęcherzyk wczoraj miał 16 mm wiec idziemy łeb w łeb prawieJuż po USG , endometrium 6mm, jeden pęcherzyk 19mm w prawym jajniku, planowana druga inseminacja w poniedziałek 1.03
Super ! To dawaj znać w poniedziałek, czy miałaś Trzymam kciuki !Ja tez prawdopodobnie 1 marca, mój pęcherzyk wczoraj miał 16 mm wiec idziemy łeb w łeb prawie
Wydaje mi sie ze koło, 10mm przy iui, choć lekarze przy 8 dają szanse.Najlepiej, żeby jakie było endometrium?
Mój tez zbyt rozmowny nie jest ale pyta o samopoczucie zaprasza na fotel i akurat to co widzimy na monitorze to mi opowiada. Na pytania jak mam to odpowie.Jasne ! Ty tez koniecznie dawaj znac ej wiecie tak myśle sobie, ze nie mogę zarzucić swojemu lekarzowi, ze zle mnie prowadzi, ale nic mi nie mówi. monitoring trwa zawsze dwie minuty mówi dzień dobry zapraszam sprawdza pecherzyki i Np mówi pęcherzyk jest mały proszę to recepta widzimy się za trzy dni i tyle nic mi nie tłumaczy nie opowiada. Ciach ciach i do następnej wizyty. Wkurza mnie to bo czytań jak jest u was wiecie jakie macie endometrium na którym jajniki jest pęcherzyk itd a ja ciagle nie wiem nic :/
to może po prostu go zapytaj na pewno odpowie na Twoje pytania i wątpliwościJasne ! Ty tez koniecznie dawaj znac ej wiecie tak myśle sobie, ze nie mogę zarzucić swojemu lekarzowi, ze zle mnie prowadzi, ale nic mi nie mówi. monitoring trwa zawsze dwie minuty mówi dzień dobry zapraszam sprawdza pecherzyki i Np mówi pęcherzyk jest mały proszę to recepta widzimy się za trzy dni i tyle nic mi nie tłumaczy nie opowiada. Ciach ciach i do następnej wizyty. Wkurza mnie to bo czytań jak jest u was wiecie jakie macie endometrium na którym jajniki jest pęcherzyk itd a ja ciagle nie wiem nic :/
ja miałam chyba coś koło 12 mmWydaje mi sie ze koło, 10mm przy iui, choć lekarze przy 8 dają szanse.
Pij winko czerwone jedz orzeszki i morele suszone Będzie piekniutkie
Dam dam ! A gdzie się leczysz? Długo Cię już prowadzi?Jasne ! Ty tez koniecznie dawaj znac ej wiecie tak myśle sobie, ze nie mogę zarzucić swojemu lekarzowi, ze zle mnie prowadzi, ale nic mi nie mówi. monitoring trwa zawsze dwie minuty mówi dzień dobry zapraszam sprawdza pecherzyki i Np mówi pęcherzyk jest mały proszę to recepta widzimy się za trzy dni i tyle nic mi nie tłumaczy nie opowiada. Ciach ciach i do następnej wizyty. Wkurza mnie to bo czytań jak jest u was wiecie jakie macie endometrium na którym jajniki jest pęcherzyk itd a ja ciagle nie wiem nic :/