reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczynki ja wizytę miałam o 8 rano ale dopiero teraz znalazłam chwilkę żeby zajrzeć do was.
U dzidzi wszystko ok rośnie fikołki bryka i serduszko bije[emoji4] mam jedno zdjęcie ale niewyraźne głównie widać nóżki i niewyraźna buzie ale wstawię może coś rozszyfrujecię[emoji16]Zobacz załącznik 1242801
Najpiękniejszy widok 😍😍 Dzidzia robiła fikołki i nie chciała ustawić się do zdjęcia 😁😁 Super , że wszystko jest w porządku ❤️

A jakoś... z malutką wszystko w porządku wazy już 2150g, ale schodząc z fotela zaczęłam krwawić... od razu powrót, niby w badaniu wszystko jest ok, możliwe, że jakieś naczynko pękło, ale stres i tak jest. Mam obserwować, na szczęście jest lepiej...
O to już ładnie waży Malutka ☺️☺️ Nie martw się na pewno tak jak piszesz coś przy badaniu jakieś podrażnienie... Jeszcze trochę i się poznacie na żywo 😍😍

@OnaGośka dajesz mi ogromna nadzieje :) ze jednak zdarzają sie cuda i po pierwszej IUI można spełnić marzenia :) wiem ze to nic pewnego, ale przecież nie może być inaczej ! Uda się :))) a mój facet dziś w kalkulatorze ciąży sprawdził mi ewentualny termin porodu gdyby się udało z1 dnia miesiączki i byłby to 21.11.21 a ja jestem z 21.01.może to jedynki przyniosą mi szczęście :)
Może coś w tym jest ☺️ Życzę Tobie żeby się udało tak jak życzę wszystkim dziewczynom żeby się udało ☺️ U mnie jeszcze nic nie jest przesądzone zobaczymy ☺️

O to już ładnie waży Malutka ☺️☺️ Nie martw się na pewno tak jak piszesz coś przy badaniu jakieś podrażnienie... Jeszcze trochę i się poznacie na żywo 😍😍
Wiesz jestem już uczulona na krwawienia, bo na początku ciąży miałam dużego krwiaka i musiałam leżeć... pozostaje wierzyć, że wszystko będzie ok i jak jutro wstanę to nie bezie śladu po plamieniu 💪 mała właśnie szaleje więc będzie dobrze 🙂

A jakoś... z malutką wszystko w porządku wazy już 2150g, ale schodząc z fotela zaczęłam krwawić... od razu powrót, niby w badaniu wszystko jest ok, możliwe, że jakieś naczynko pękło, ale stres i tak jest. Mam obserwować, na szczęście jest lepiej...
Nie stresuj się... To pewnie po badaniu bo tam wszystko takie wrażliwe i rozpulchnione.
Super że mała dobrze :)

Wiesz jestem już uczulona na krwawienia, bo na początku ciąży miałam dużego krwiaka i musiałam leżeć... pozostaje wierzyć, że wszystko będzie ok i jak jutro wstanę to nie bezie śladu po plamieniu 💪 mała właśnie szaleje więc będzie dobrze 🙂
Aha rozumiem, no właśnie czytałam na innych forach że często krwiaki pojawiają się w ciąży....Na pewno będzie dobrze nie ma innej opcji ☺️ Dużo wypoczywaj i nie stresuj się . Najważniejsze, że Malutka fika znaczy, że dobrze jej tam ☺️

reklama
Do góry