Bardziej chyba dla taty, bo on tylko zdjęcia widzi, nie ma go ze mną na wizytach niestetyAle przesłodki buziak, to chyba dla mamy specjalnie
reklama
Gwiazda od małego a coJuż u mamusi w brzuszku uczy się jak robić dziubek do selfi Słodziak
PałkaZapałka
Fanka BB :)
A masz możliwość porodu wspólnego?Bardziej chyba dla taty, bo on tylko zdjęcia widzi, nie ma go ze mną na wizytach niestety
Będę się jeszcze dowiadywać czy coś się zmieni, ale ostatnio czytałam post dziewczyny na Gdzie rodzić po ludzku, że przy rozwarciu na 5 cm można zadzwonić po męża i zostaje już do 2h po porodzie. Mam nadzieje, że jeszcze się to zmieni na plus...A masz możliwość porodu wspólnego?
eij
Dobrze że w ogóle jest szansa porodu rodzinnego w tych dziwnych czasachBędę się jeszcze dowiadywać czy coś się zmieni, ale ostatnio czytałam post dziewczyny na Gdzie rodzić po ludzku, że przy rozwarciu na 5 cm można zadzwonić po męża i zostaje już do 2h po porodzie. Mam nadzieje, że jeszcze się to zmieni na plus...
Dokładnie... mam nadzieje, że przez narciarzy i imprezowiczów na Krupówkach się to nie zmieniDobrze że w ogóle jest szansa porodu rodzinnego w tych dziwnych czasach
JK♥️♥️
Dzis dostalam email od kliniki. Mam wypełnić formularz zwrotu za niewykorzystane "produkty" z procedyry. Ucieszona ze nie trzeba było z zarodkami kombinować za co wstępnie zapłaciliśmy dostaje info o zwrocie za transfer 1700 Mowie oki ale stop przecież będę go miala. Na co Pani do mnie tak ale juz za 2300 bo to mrozaczka będzie. Zaczelam się gotować bo to nie z mojej winy byl przełożony transfer! Fakt niby dla mojego dobra i fakt mogę zrozumieć chcą za rozmrożenia oczywiście dopłacę. Ale okazuje się że prawdopodobnie skończyłam juz procedurę programu za który zapłaciłam prawie 15 tys. I musze płacić od nowa za wszystko. Cos mnie zaraz strzeli jak się okaże to prawda dostane zwrot 2000 łącznie a wydam tak czy siak z ponad 3000 co to ma być nikt a nikt kompletnie nie powiedział mi o takich możliwościach albo raczej ze moze cos takiego się wydarzyć. Cos mnie trafi za chwilę!
eij
W jakim sensie płacić od nowa za wszystko? Mnie lekarz informował tak ogólnie fakt faktem że procedura pobrania, stymulacji itp wychodzi ok 15 tys plus za każdy transfer zarodka 3 tyś. A jak to u Ciebie wyglądało?Dzis dostalam email od kliniki. Mam wypełnić formularz zwrotu za niewykorzystane "produkty" z procedyry. Ucieszona ze nie trzeba było z zarodkami kombinować za co wstępnie zapłaciliśmy dostaje info o zwrocie za transfer 1700 Mowie oki ale stop przecież będę go miala. Na co Pani do mnie tak ale juz za 2300 bo to mrozaczka będzie. Zaczelam się gotować bo to nie z mojej winy byl przełożony transfer! Fakt niby dla mojego dobra i fakt mogę zrozumieć chcą za rozmrożenia oczywiście dopłacę. Ale okazuje się że prawdopodobnie skończyłam juz procedurę programu za który zapłaciłam prawie 15 tys. I musze płacić od nowa za wszystko. Cos mnie zaraz strzeli jak się okaże to prawda dostane zwrot 2000 łącznie a wydam tak czy siak z ponad 3000 co to ma być nikt a nikt kompletnie nie powiedział mi o takich możliwościach albo raczej ze moze cos takiego się wydarzyć. Cos mnie trafi za chwilę!
JK♥️♥️
Ja miałam od A Do Z ze całość od momentu stymulacji do transferu i opieki po. Jednak w trakcie zdecydowali ze nie będzie świżaczka tylko mrozaczek. Gdzie nikt nie zaznaczyła nawet dwa dni przed pobraniem ze moze cos się takie zdarzyć. I na dzis info o 2 zarodkach i zwrocie. Ale co z tego ze zwrot jak trzeba płacić od zera za badania transfer test na covid. Ja juz za wszystko zapłaciłam. Oki mogę dopłacić za to ze sa mrożone ale dlaczego za cala resztę. U mnie lekarz nie ma wpływu na cenę. On jest pracownikiem i wykonuje zadania. lekarza mam super. Ale klinika doprowadzi do palpitacji mojej.W jakim sensie płacić od nowa za wszystko? Mnie lekarz informował tak ogólnie fakt faktem że procedura pobrania, stymulacji itp wychodzi ok 15 tys plus za każdy transfer zarodka 3 tyś. A jak to u Ciebie wyglądało?
reklama
PałkaZapałka
U mnie tak samo. Może zostać dwie godziny i być od 6 cm.Dokładnie... mam nadzieje, że przez narciarzy i imprezowiczów na Krupówkach się to nie zmieni
Jak nas zamkną to śmiałam się że zacisnę nogi i nie urodzę dopóki nie otworzą. Chciałabym żeby był a nie widział dziecko po kilku dniach dopiero
Podziel się: