Dokładnie, dlatego zamierzam zmienić mojego lekarza, który może i jest dobrym ginem ale w moim przypadku to za mało...Pomijając już fakt że zostawiamy w tych klinikach kupe pieniędzy...... Ja mam wrażenie że 90% z nich są specjalistami tylko jak wszystko idzie książkowo
reklama
eij
Fanka BB :)
Popieram, w naszym przypadku potrzebny jest specjalista w zakresie leczenia niepłodności i różnych powikłań z tym związanych.Dokładnie, dlatego zamierzam zmienić mojego lekarza, który może i jest dobrym ginem ale w moim przypadku to za mało...
Teraz trafić na specjalistę, ale takiego z zaangażowaniem i powołaniem to na prawdę trzeba mieć szczęście-przynajmniej mam takie wrażenie z tego co się słyszy na około... ale na szczęście tacy jeszcze są więc @izzy_j mam nadzieje, że takiego właśnie będziesz mieć !Dokładnie, dlatego zamierzam zmienić mojego lekarza, który może i jest dobrym ginem ale w moim przypadku to za mało...
AnnMaDykes
Gonapeptyl?Hej Dziewczynki chwilkę mnie nie było. Zbierałam siły na dziś. Startuję z zastrzykami co 2 dzień. Dla mnie to kompletna nowość. Wiec obawa wielka ale cóż czego się nie robi ...
JK♥️♥️
Tak. Do ivf.Gonapeptyl?
dasz radę, pierwszy raz najgorszy a potem już ręką jest coraz bardziej sprawna i stres ustępuje.Hej Dziewczynki chwilkę mnie nie było. Zbierałam siły na dziś. Startuję z zastrzykami co 2 dzień. Dla mnie to kompletna nowość. Wiec obawa wielka ale cóż czego się nie robi ...
JK♥️♥️
Oby nie mam problemu z pobieraniem krwi, zastrzykami ale jak mam je sama zrobić to maskaradasz radę, pierwszy raz najgorszy a potem już ręką jest coraz bardziej sprawna i stres ustępuje.
AnnMaDykes
Z każdym kolejnym bedzie lepiej. Nie będę owijać w bawełnę, dla mnie mnie to był najgorszy zastrzyk z 3, które codziennie potem przyjmowałam. Ale! Potem juz nawet nie robił na mnie wrażenia wręcz w ogóle nic nie czułam. Bedzie dobrze, jesteś silna i twarda!Tak. Do ivf.
reklama
AnnMaDykes
@dar20 - Daj koniecznie znać po jutrzejszym monitoringu!dasz radę, pierwszy raz najgorszy a potem już ręką jest coraz bardziej sprawna i stres ustępuje.
Podziel się: