PałkaZapałka
Fanka BB :)
U mnie też było tylko jedno.Na razie wiem tylko że jedno jajo dojrzałe więc szału nie ma.... Wizyta u lekarza za 2 godziny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też było tylko jedno.Na razie wiem tylko że jedno jajo dojrzałe więc szału nie ma.... Wizyta u lekarza za 2 godziny
wystarczy jedno jajeczkoNo i wiem że nic nie wiem konkretnego jeszcze kolejny monitoring w piątek. AID albo sobota albo poniedziałek. Zależy od wyników w piątek
To już coś... niech spada szybko jak ma spadaćCześć Dziewczyny. Beta spada. Dziś 1612. Mam wrażenie że to trochę potrwa ale to już jest jakiś widoczny progres a nie wahnięcie ...
Oświecisz mnie co to takiego AID?No i wiem że nic nie wiem konkretnego jeszcze kolejny monitoring w piątek. AID albo sobota albo poniedziałek. Zależy od wyników w piątek
AID - inseminacja nasieniem dawcyOświecisz mnie co to takiego AID?
Ooo to super ze spotkalysmy się tu. Planuje ivf w Brnie w klinice Unica. A gdzie robiłaś? Mam juz zakres badan, cennik. Teraz tylko kwestia konsultacji. Nasi znajomi wybrali te klinike i są bardzo zadowoleni a ich synek kończy rok w lutym.To u mnie na prawde tanio wyszło
12 tys zł z lekami, badaniami, dojazdami.
Kliniki w Czechach się polecają
Ja mam córeczkę z kliniki SanusOoo to super ze spotkalysmy się tu. Planuje ivf w Brnie w klinice Unica. A gdzie robiłaś? Mam juz zakres badan, cennik. Teraz tylko kwestia konsultacji. Nasi znajomi wybrali te klinike i są bardzo zadowoleni a ich synek kończy rok w lutym.
Dziękuję za informację, w życiu bym na to nie wpadłaAID - inseminacja nasieniem dawcy
AIH - inseminacja nasieniem partnera
Inseminacja nasieniem dawcyOświecisz mnie co to takiego AID?