Jutro termin @ więc zrobię jutro jeśli się nic nie wydarzy.
reklama
Elizabeth84
Fanka BB :)
Hej dziewczyny pobolewa mnie dół brzuch takie uczucie ciagniecia piersi bolą od 4 dni a dziś na papierze taki delikatny brązowy śluz test jak robiłam to druga kreseczka taka bardzo jasniutka w środę lecę na bete. Coś czuję że chyba nic z tego nie będzie
Evelyn1919
Dajesz nadzieje A maleństwo było już z serduszkiem ? Teraz ciaza przebiega prawidłowo? Moje usg wypada właśnie na 7+3.
Spokojnie, mi się maleństwo objawiło w 7+3, wcześniej też nic i strasznie to przeżywałam. A jak się pokazało to było taaakie maleńkie
Trzymam kciuki za betęHej dziewczyny pobolewa mnie dół brzuch takie uczucie ciagniecia piersi bolą od 4 dni a dziś na papierze taki delikatny brązowy śluz test jak robiłam to druga kreseczka taka bardzo jasniutka w środę lecę na bete. Coś czuję że chyba nic z tego nie będzie
Majeczka788
Witam. Staramy sie i dzidzie juz ponad dwa lata po dwoch latach przestalismy liczyc. Bylo to flustrujace. Chodze do lekarza sprawdzilismy jakosc spermy i jest bardzo dobra, droznosc jajowodow ok. W tym miesiacu mialam inseminacje domaciczna w szpitalu po braniu tabletek Clomid wzielam tez zastrzyk z Pregnyl w brzuch 28 listopada bylam na usg i dostalam informacje ze owuulacja byla wiec to jest dobra informacja. Mam pytanie jakie sa szanse na ciaze? Czy ktoras z Was miala tak ze po 1razie udalo sie? Caly czas czuje ze cos sie dzieje w podbrzuszu jestem ciekawa czy to przez leki bo ten cykl jest inny czy moze z Clomid moglo sie udac za 1 razem?10 grudnia mam isc sprawdzic z krwi czy jestem w ciazy te czekanie dobija.
Jestem przykładem udanej pierwszej inseminacji
Trzymam kciuki!
PałkaZapałka
Z tego co pamiętam to chyba tak, ale nie dam sobie ręki uciac. Małe toto 6,5 mm miało na zdjęciu wyglądało jak paproch jakiś i gdybym nie wiedziała gdzie to bym w domu mężowi nie wiedziała gdzie pokazaćDajesz nadzieje A maleństwo było już z serduszkiem ? Teraz ciaza przebiega prawidłowo? Moje usg wypada właśnie na 7+3.
Teraz jestem w 24tc i odpukac wszystko z małą ok
Evelyn1919
No mam nadzieje że też mam leniuszka. Jak porownuje usg z poprzedniej ciąży to teraz wygla tak samo jakby ciaza byla tydzien młodsza. Zdrówka dla Ciebie i maluszka
Z tego co pamiętam to chyba tak, ale nie dam sobie ręki uciac. Małe toto 6,5 mm miało na zdjęciu wyglądało jak paproch jakiś i gdybym nie wiedziała gdzie to bym w domu mężowi nie wiedziała gdzie pokazać
Teraz jestem w 24tc i odpukac wszystko z małą ok
eij
Wiem wiem ale mimo wszystko chciałabym chociaż cień cienia pierwszy raz w życiu zobaczyć poczekam do piątku i zrobię jeszcze raz chociaż gdzieś tam smuteczek mnie złapał. Ale powiem Wam szczerze że wczoraj jajnik mnie kuł dosyć długo a dziś od rana pobolewa i ciągnie dół brzucha, ale nie jak na @ nigdy wcześniej po inseminacji tak nie miałam. Nie wiem.... OszalejęPamiętaj Kochana, ze istnieje duże prawdopodobieństwo, ze jest po prostu za wcześnie. Powtórz w dniu spodziewanej miesiączki (4 grudnia?), będzie bardziej wiarygodny, choć i wtedy bywa fałszywie negatywny. Głowa do góry, jeszcze nic straconego!
AnnMaDykes
Sluchaj, ja nie jestem moze idealnym przykladem, ale te dwa razy, kiedy byłam w ciazy (na krótko, niestety), cien cienia wychodzil mi na tescie w dniu spodziewanej miesiaczki, lub pozniej, a to dlatego, ze mam pozne owulacje. Moze u Ciebie jest podobnie? Kojarze, ze mowilas, ze masz raczej dluzsze cykle. Dodatkowo, mowisz o tych odczuciach, ktorych wczesniej nie mialas, wiec nie warto tracic nadziei. Mi tez @ teoretycznie wypada w piatek, wiec w razie czego bedzie razniej wylewac lzy. 3maj sie dzielnie!Wiem wiem ale mimo wszystko chciałabym chociaż cień cienia pierwszy raz w życiu zobaczyć poczekam do piątku i zrobię jeszcze raz chociaż gdzieś tam smuteczek mnie złapał. Ale powiem Wam szczerze że wczoraj jajnik mnie kuł dosyć długo a dziś od rana pobolewa i ciągnie dół brzucha, ale nie jak na @ nigdy wcześniej po inseminacji tak nie miałam. Nie wiem.... Oszaleję
reklama
eij
Dziękuję ja mam cykle 31 - 32 dniowe. Nie mam wyjścia, muszę czekać do piątku. Mimo wszystko gdzieś tam w głębi serca wierzę że będziemy wylewały łzy szczęściaSluchaj, ja nie jestem moze idealnym przykladem, ale te dwa razy, kiedy byłam w ciazy (na krótko, niestety), cien cienia wychodzil mi na tescie w dniu spodziewanej miesiaczki, lub pozniej, a to dlatego, ze mam pozne owulacje. Moze u Ciebie jest podobnie? Kojarze, ze mowilas, ze masz raczej dluzsze cykle. Dodatkowo, mowisz o tych odczuciach, ktorych wczesniej nie mialas, wiec nie warto tracic nadziei. Mi tez @ teoretycznie wypada w piatek, wiec w razie czego bedzie razniej wylewac lzy. 3maj sie dzielnie!
Podziel się: