To chyba tak jak każda z nas ja jestem jedynaczką i wiem że moi rodzice bardzo czekają na wnuczka. U męża w rodzinie znowu wszyscy mega płodni więc tam panuje przekonanie że to moja 'wina'...tyle że tym to się akurat mało przejmujęWszystkim w rodzinie bym prezent na święta zrobiła ale by byli szczęśliwi[emoji4] no zobaczymy jak będzie.
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ja mam siostrę która bez problemu zaszła w 2 ciążę i jest mega szczęśliwa i moi rodzice też a ja biedna bezdzietna z pytaniami kiedy i kiedy?.
To chyba tak jak każda z nas ja jestem jedynaczką i wiem że moi rodzice bardzo czekają na wnuczka. U męża w rodzinie znowu wszyscy mega płodni więc tam panuje przekonanie że to moja 'wina'...tyle że tym to się akurat mało przejmuję
kolor nadzieji
Jestem po telewizycie transfer ustalony na 9:30 na wtorek. Już się stresuje.
Think positive będzie dobrze. Trzymam kciuki. Ja mam jeszcze ponad miesiąc do ivf a jeszcze przy tym wszystkim wymyśliliśmy sobie że chcemy mieszkać w domku a nie w bloku i trwają poszukiwania ale przynajmniej skupiam się na czymś innym i nie rozmyślam Jutro jedziemy jeden oglądać piękna działka, dużo zielonego, dobra komunikacja, i spory dom do remontu bo na inny nas nie stać, więc trzymajcie kciuki dziewczyny, bo jakoś tak myślę że ten dom to byłoby takie zamknięcie koła przygotowań do dzieckaJestem po telewizycie transfer ustalony na 9:30 na wtorek. Już się stresuje.
kolor nadzieji
Trzymam mocno kciuki żeby domek okazał się strzałem w dziesiątkę i za ivf żeby się wszystko udało i żeby maleństwo było dobrym początkiem w nowym domku[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji3590]
Think positive będzie dobrze. Trzymam kciuki. Ja mam jeszcze ponad miesiąc do ivf a jeszcze przy tym wszystkim wymyśliliśmy sobie że chcemy mieszkać w domku a nie w bloku i trwają poszukiwania ale przynajmniej skupiam się na czymś innym i nie rozmyślam Jutro jedziemy jeden oglądać piękna działka, dużo zielonego, dobra komunikacja, i spory dom do remontu bo na inny nas nie stać, więc trzymajcie kciuki dziewczyny, bo jakoś tak myślę że ten dom to byłoby takie zamknięcie koła przygotowań do dziecka
JK♥️♥️
U nas dziś z okazji urodzin męża telefon I życzenia od mamuśki (teściowej) że ona już w jego wieku miała 18 letnie dziecko że ja mam jak coś trzymać nóżki w gorze, że pieniądze nie są ważne I może byśmy tak coś zanotowali. I tak niby śmiechem a jednak troszkę zabolało nie robi tego świadomie bo nic nie wiedzą. Ale cholerka dlaczego jak się chce to nie można. A jeszcze dziś moja kuzynka miała test po IUI I dupa jak tu się nie załamać A mi do testowania został jeszcze tydzień
eij
Ja też mam do testowania równy tydzień, a dziś wieczorem jakoś tak mnie naszło że płakałam bez powodu w sumie wokół pełno dzieciaków z rodziny, znajomych.... Wchodzą powoli nerwy i te złowieszcze myśli jak emocjonalnie wytrzymać kolejna porażkę mimo wszystko życzę Tobie i sobie udanego weekendu i oby najbliższy tydzień szybko minął.U nas dziś z okazji urodzin męża telefon I życzenia od mamuśki (teściowej) że ona już w jego wieku miała 18 letnie dziecko że ja mam jak coś trzymać nóżki w gorze, że pieniądze nie są ważne I może byśmy tak coś zanotowali. I tak niby śmiechem a jednak troszkę zabolało nie robi tego świadomie bo nic nie wiedzą. Ale cholerka dlaczego jak się chce to nie można. A jeszcze dziś moja kuzynka miała test po IUI I dupa jak tu się nie załamać A mi do testowania został jeszcze tydzień
Kolendra29
Hej dziewczyny, ja po kwalifikacji od jutra zaczynam stymulację zastrzykami. W środę USG wiec punkcja pewnie w przyszłym tygodniu. Najbardziej się boje ze zachorujemy w tym czasie i wszystko uj bombki strzeli.
Evelyn1919
Ja tez będę miała prawdopodobnie transfer 27go wszystko zależy czy będę miała więcej niż jeden zarodek. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczynki jestem po wizycie. Dziś mam 9dc w środku ładnie Endo 9mm w czwartek w 12dc kolejny monitoring i uwaga uwaga we wtorek 27.10 prawdopodobnie TRANSFER aaaaa boje się[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
reklama
kolor nadzieji
Super trzymam kciuki żebyśmy obie zobaczyły 2 kreseczki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji3590]
Ja tez będę miała prawdopodobnie transfer 27go wszystko zależy czy będę miała więcej niż jeden zarodek. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Podziel się: