reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Oj tak myśleć to Ci nie pozwalam!! Każdy jest inny ;) czytałam o dziewczynach które miały gorszą sytuację o mojej i im się udawała 1 IUI. U mnie rzeczywiście było wszystko idealnie: 3 piękne pęcherzyki,
pecherzyk zaczynał pękać podczas IUI , nasienie męża jeszcze miesiąc temu było bardzo dobre i niestety się nie udalo.. Ale każdy miesiąc to nowa szansa . Trzeba mieć nadzieje. Trzymam kciuki za Nas i za wszystkie tutaj dziewczyny!!
Ohh cudownie! Od razu mi raźniej... Będziemy wspólnie odliczać dni! 🤓Aczkolwiek martwi mnie to, ze Twoja pierwsza IUI sie nie udała mimo tych samych „warunków”. 😕 To zwiastuje raczej porażkę niż

reklama
Hej 😁 tak właśnie wróciłam od lekarza. Jeden pęcherzyk mimo stymulacji prawie 2cm i planowo inseminacja na środę 23.09 o 11.15 😁 pierwszy raz biorę zastrzyki z heparyny i dodatkowo zwiększona dawka Encortonu 😉 troszkę się zmartwilam że tylko jeden... Bo bez stymulacji miałam 2 😶 ale zobaczymy czy pęknie gigus w środę 😘
Oo ja też po stymulacji mialam 1 a przed 3. Mialam IUI na 1 pęcherzyku. Też mnie to martwiło ale niby 1 a dobry wystarczy. Za tydz. testuje

Ohh cudownie! Od razu mi raźniej... Będziemy wspólnie odliczać dni! 🤓Aczkolwiek martwi mnie to, ze Twoja pierwsza IUI sie nie udała mimo tych samych „warunków”. 😕 To zwiastuje raczej porażkę niż sukces...
Kochana nie myśl takimi kategoriami bo zwariujesz. Organizm każdej z nas jest inny, nie ma co porównywać. Czekaj cierpliwie na testowanie i bądź dobrej myśli 💪🤞

Hej 😁 tak właśnie wróciłam od lekarza. Jeden pęcherzyk mimo stymulacji prawie 2cm i planowo inseminacja na środę 23.09 o 11.15 😁 pierwszy raz biorę zastrzyki z heparyny i dodatkowo zwiększona dawka Encortonu 😉 troszkę się zmartwilam że tylko jeden... Bo bez stymulacji miałam 2 😶 ale zobaczymy czy pęknie gigus w środę 😘
Ja też miałam inseminacje na jednym pęcherzyku, jeden porządny wystarczy 😉

reklama
Do góry