reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja w czerwcu byłam u gina zlecił mi badania przez lipiec brałam anty na wyciszenie a w sierpniu już miałam ten cykl z ivf stymulacja monitoringi i punkcja niestety transfer mam przesunięty na wrzesień z powodu dużej ilości pobranych komórek i powiększonych jajnikow[emoji846] Także u mnie poszło szybko
O to też szybko. Przy staraniach człowiek się uczy cierpliwości jak nigdy życiu 🙄 Najgorsze jest chyba oczekiwanie na wyniki badań różnych (o owulacji nie wspomnę, powinna być co tydzień, wtedy byłoby łatwiej)😁

reklama
ja wiem :-( ale do niego to nie dociera... 17.08 idzie do psychologa porozmawiać na ten temat. Nie wykluczam, że w ogóle dojdzie do wniosku, że nie chce dziecka... Wtedy będę w przysłowiowej czarnej duuuuuupie
Kochana widze postęp u Twojego mężczyzny 😉👍 biorąc pod uwagę że jeszcze jakiś czas temu nie chciał nawet o tym słyszeć a teraz zgodził się na rozmowę dobrze rokuje 🤞😃 będzie dobrze, trzymam kciuki

Cześć dziewczyny :) Ale tu się dużo dzieje :) Człowiek od razu ma lepszy humor.

Jestem już po monitoringu. Dziś dopiero 7dc, więc kolejny monitoring w poniedziałek i wtedy ustalimy termin 2IUI. Z każdej strony mam po 2 pęcherzyki i każdy 14mm. Także teraz czekanie aż któryś urośnie.

Pozdrawiam :)

reklama
Cześć dziewczyny :) Ale tu się dużo dzieje :) Człowiek od razu ma lepszy humor.

Jestem już po monitoringu. Dziś dopiero 7dc, więc kolejny monitoring w poniedziałek i wtedy ustalimy termin 2IUI. Z każdej strony mam po 2 pęcherzyki i każdy 14mm. Także teraz czekanie aż któryś urośnie.

Pozdrawiam :)
Hej, a te pęcherzyki po stymulacji? :)

Do góry