reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja w czerwcu byłam u gina zlecił mi badania przez lipiec brałam anty na wyciszenie a w sierpniu już miałam ten cykl z ivf stymulacja monitoringi i punkcja niestety transfer mam przesunięty na wrzesień z powodu dużej ilości pobranych komórek i powiększonych jajnikow[emoji846] Także u mnie poszło szybko
O to też szybko. Przy staraniach człowiek się uczy cierpliwości jak nigdy życiu 🙄 Najgorsze jest chyba oczekiwanie na wyniki badań różnych (o owulacji nie wspomnę, powinna być co tydzień, wtedy byłoby łatwiej)😁

reklama
ja wiem :-( ale do niego to nie dociera... 17.08 idzie do psychologa porozmawiać na ten temat. Nie wykluczam, że w ogóle dojdzie do wniosku, że nie chce dziecka... Wtedy będę w przysłowiowej czarnej duuuuuupie
Kochana widze postęp u Twojego mężczyzny 😉👍 biorąc pod uwagę że jeszcze jakiś czas temu nie chciał nawet o tym słyszeć a teraz zgodził się na rozmowę dobrze rokuje 🤞😃 będzie dobrze, trzymam kciuki

Cześć dziewczyny :) Ale tu się dużo dzieje :) Człowiek od razu ma lepszy humor.

Jestem już po monitoringu. Dziś dopiero 7dc, więc kolejny monitoring w poniedziałek i wtedy ustalimy termin 2IUI. Z każdej strony mam po 2 pęcherzyki i każdy 14mm. Także teraz czekanie aż któryś urośnie.

Pozdrawiam :)

reklama
Cześć dziewczyny :) Ale tu się dużo dzieje :) Człowiek od razu ma lepszy humor.

Jestem już po monitoringu. Dziś dopiero 7dc, więc kolejny monitoring w poniedziałek i wtedy ustalimy termin 2IUI. Z każdej strony mam po 2 pęcherzyki i każdy 14mm. Także teraz czekanie aż któryś urośnie.

Pozdrawiam :)
Hej, a te pęcherzyki po stymulacji? :)

Do góry