Super, trzymam kciukasyJestem po punkcji, pobrali 7 oocytów.
Teraz czekam na telefon od embrioliga.
Tylko zeby z tego coś było
reklama
Hej
Uff ciesze sie, ze wszystko ok !!Tak z ciążą wszystko jest w porządku, mam brać Duphaston 2x3 a jak ustanie krwawienie to dostałam coś dopochwowo
Jestem już po. Podobno idealnie w czasie bo pęcherzyk pękał w czasie inseminacji . Do tego nasienie męża po wirowaniu bardzo dobre.Dzisiaj się dzieje
Za wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciuki dawajcie znać po.
T
Podobno są duże szanse. Mam nadzieję ze się udalo. Teraz duphaston i test za 2 tyg.Jestem już po. Podobno idealnie w czasie bo pęcherzyk pękał w czasie inseminacji . Do tego nasienie męża po wirowaniu bardzo dobre.
kolor nadzieji
Fanka BB :)
To fajnie że wszystko poszło bez komplikacji teraz dużo wypoczywaj dużo pije i dietka lekkostrawna[emoji16] a jutro odrazu daj znać jak tam komoreczki[emoji4][emoji123]
A więc. Zajechalismy tam na 8, wypelnilismy ankietę.
Przyszla pielegmiarka kazala sie przebrać, założyli wkucie i czekalam na sali w lozeczku.
Razem ze mną bylo 3 dziewczyny.
Bylam 3 w kolejce.
Narkoza i sam zabieg szybko zamknelam oczy i jak otworzyłam bylo po wszystkim.
Na sali dochodzenia do siebie spędziłam kolo 1h. Po tym bylo spotkanie z lekarzem i infirmacja co się udało osiagnać
Brzuch troche bolał i trochę krwawilam Ale juz czuje sie dobrze.
eij
Trzymam kciukiT
Podobno są duże szanse. Mam nadzieję ze się udalo. Teraz duphaston i test za 2 tyg.
kolor nadzieji
Super[emoji4][emoji847] na kiedy ci wpisać testowanie?
T
Podobno są duże szanse. Mam nadzieję ze się udalo. Teraz duphaston i test za 2 tyg.
Trzymam kciukiJestem po punkcji, pobrali 7 oocytów.
Teraz czekam na telefon od embrioliga.
Tylko zeby z tego coś było
reklama
Cześć dziewczyny, jestem po monitoringu. Udało mi się wyhodować na Clo dwa piękne pęcherzyki, szczęśliwie po stronie drożnego jajowodu. Ale żeby nie było tak miło to lekarz niestety zasugerował zastrzyk ovitrelle, który mam sobie zrobić jutro sama o 21.00. Czy ktoś miał taką sytuację i robił sobie zastrzyk sam ? Kiedy najlepiej się kochać ? ile razy ? Czy mężczyzna może zjeść coś co w ostatniej chwili super podkręci plemniki ? gdzieś czytałam że warto wypić espresso lub colę..... a potem kiedy najwczesniej testować ? Bo nadziei nie mam wielkiej, jednak zrobię wszystko by zostać Mamą
Podziel się: