reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
To fajnie że wszystko poszło bez komplikacji teraz dużo wypoczywaj dużo pije i dietka lekkostrawna[emoji16] a jutro odrazu daj znać jak tam komoreczki[emoji4][emoji123]
A więc. Zajechalismy tam na 8, wypelnilismy ankietę.
Przyszla pielegmiarka kazala sie przebrać, założyli wkucie i czekalam na sali w lozeczku.
Razem ze mną bylo 3 dziewczyny.
Bylam 3 w kolejce.
Narkoza i sam zabieg szybko zamknelam oczy i jak otworzyłam bylo po wszystkim.
Na sali dochodzenia do siebie spędziłam kolo 1h. Po tym bylo spotkanie z lekarzem i infirmacja co się udało osiagnać
Brzuch troche bolał i trochę krwawilam Ale juz czuje sie dobrze.

reklama
Cześć dziewczyny, jestem po monitoringu. Udało mi się wyhodować na Clo dwa piękne pęcherzyki, szczęśliwie po stronie drożnego jajowodu. Ale żeby nie było tak miło to lekarz niestety zasugerował zastrzyk ovitrelle, który mam sobie zrobić jutro sama o 21.00. Czy ktoś miał taką sytuację i robił sobie zastrzyk sam ? Kiedy najlepiej się kochać ? ile razy ? Czy mężczyzna może zjeść coś co w ostatniej chwili super podkręci plemniki ? gdzieś czytałam że warto wypić espresso lub colę..... a potem kiedy najwczesniej testować ? Bo nadziei nie mam wielkiej, jednak zrobię wszystko by zostać Mamą

Do góry