reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej, mi się nie udało. Zastanawiam się czy podejść do inseminacja jeszcze raz czy już iść w in vitro. Wszystkie wyniki z mężem mamy super. Jedyne co wyszło źle to test Pct czyli tzw. Wrogość śluzu... Te dwie inseminacja miała na cyklu naturalnym, czy spróbować jeszcze jedna z CLo? W poprzednim cyklu urosly mi 2 ładne pęcherzyki i już tak się cieszyłam z mężem ale dziś @ =/ pozdrawiam wszystkie starające się, Angi
Spróbować na cleo lub jakimś innym leku na stymulację. 😍A jak się nie uda wówczas bym poszła w invitro

reklama
Spróbować na cleo lub jakimś innym leku na stymulację. 😍A jak się nie uda wówczas bym poszła w invitro
Tak zrobię, zastanawiam się jeszcze nad zmianą kliniki z invicta na gameta ale pewnie w gamecie będzie to samo. $$$ i zero zainteresowania,. Idę w śr na konsultacje do dr. Czecha w gamecie, kto ma jakieś aktualne info? Dużo jest o nim w necie, raz na plus raz na minus... Sama nie wiem co robić a w invicie co chwilę inny lekarz...

Tak zrobię, zastanawiam się jeszcze nad zmianą kliniki z invicta na gameta ale pewnie w gamecie będzie to samo. $$$ i zero zainteresowania,. Idę w śr na konsultacje do dr. Czecha w gamecie, kto ma jakieś aktualne info? Dużo jest o nim w necie, raz na plus raz na minus... Sama nie wiem co robić a w invicie co chwilę inny lekarz...
A w jakim mieście leczysz się w Invicta?

Ja chodziłam do dr Czecha. Zaszłam w ciążę za pierwszym razem,in vitro. Jest to lekarz powściągliwy i raczej stawiajacy na swoim. Na zasadzie jak chcesz miec dziecko masz mnie słuchać i koniec. Ja kiedys cos nie moglam przyjechac czy cos a on do mnie to chce pani byc w ciazy czy nie. Nigdy nic mi nie obiecywal ze napewno sie uda itd.

Ja chodziłam do dr Czecha. Zaszłam w ciążę za pierwszym razem,in vitro. Jest to lekarz powściągliwy i raczej stawiajacy na swoim. Na zasadzie jak chcesz miec dziecko masz mnie słuchać i koniec. Ja kiedys cos nie moglam przyjechac czy cos a on do mnie to chce pani byc w ciazy czy nie. Nigdy nic mi nie obiecywal ze napewno sie uda itd.
Dziekie za wiadomość :)

To tak samo jak ja;) u jakiego lekarza? Na jakim jesteś etapie?
Ja przeniosłam się teraz do świetnego dr Lewicki, - młody, zaangażowany, przyjmuje bezpośrednio, nie w formie telekonferencji.
Za każdym razem jest ktoś inny, zaczęło się od dr. Sieg, u lewickiego też byłam., nie wiem czy przy inseminacja ma to znaczenie. Czy są jakieś inne leki niż cło albo czy można coś innego wysmylec nic monitoring cyklu i w odpowiednim momencie zabieg...

reklama
To się zgadza...jak są zaplanowane iui to skupiają się na monitoringu i tyle..nic poza. Miałam dokładnie te same odczucia. Nie ma co ukrywać, że jak się jest w invicta to oni są ukierunkowani na coś co jest skuteczne...czyli in vitro. Rozpisują program, kasują, zapładniają i następny prosze...

Do góry