Trzymam kciuki!Ja już po 2 IUI, tak do tematu to usg też nie miałam. Pytałam czy mi zrobią, ale powiedzieli, że po ovitrelle się standardowo już usg nie robi.
Teraz tylko czekanie i 6.8 testowanie
reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Życzę powodzenia, musi się udaćTrzymam kciuki!
KarolaJ
Oby! Chociaż wszystkie wiemy jakie są szanse ale nadzieja jest!
Życzę powodzenia, musi się udać
KarolaJ
Ja właśnie w tym cyklu miałam menopur i w porównaniu do pena z gonalem to już miałam większe obawy, ale nie taki diabeł straszny
Podczas inseminacji jak trzeba było ovitrelle podać to robiłam sama a później musiałam podawać menopur i się zablokowalam totalnie i od tamtej pory mąż mi podawał bo ja wpadałam w panikę i placz. Wiem że igła jest krótka i cienką ale mimo to mam ten opór ale będę musiała go przełamać.
Ostatnia edycja:
kolor nadzieji
Dla mnie wszystko co z igłą jest straszne ale tylko jeśli sama muszę się z tym zmierzyć inni mi igły mogą wbijać.
Ja właśnie w tym cyklu miałam menopur i w porównaniu do pena z gonalem to już miałam większe obawy, ale nie taki diabeł straszny
eij
Szansa zawsze jest i póki jest trzeba próbować i wierzyć trzymam kciukiOby! Chociaż wszystkie wiemy jakie są szanse ale nadzieja jest!
KarolaJ
Dzięki! Musimy wierzyć, inaczej byśmy przez ta męczarnie nie przechodziły [emoji6]
Szansa zawsze jest [emoji846] i póki jest trzeba próbować i wierzyć [emoji6] trzymam kciuki
Adziunia
No mam podobnie. Mega boje się tych zastrzykow...
Dla mnie wszystko co z igłą jest straszne ale tylko jeśli sama muszę się z tym zmierzyć inni mi igły mogą wbijać.
kolor nadzieji
Ale czego się nie robi żeby tylko mieć dzieciątko[emoji3590] trzeba zacisnąć zeby i się kuc[emoji123]
No mam podobnie. Mega boje się tych zastrzykow...
reklama
Alkalalka82
Kobieta potrafi dużo znieść. Jesteśmy silne babki.Ale czego się nie robi żeby tylko mieć dzieciątko[emoji3590] trzeba zacisnąć zeby i się kuc[emoji123]
Podziel się: