reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Może lepiej idź na betę będziesz miała 100% pewności[emoji4]
Testowałam wczoraj ale test był negatywny. Jednak okresu jak nie było tak nie ma. Jak przez weekend nic się nie zmieni to pewnie po weekendzie powtórzę test albo pójdę na betę
KarolaJ
Na betę mogę iść najwcześniej we wtorek [emoji85]
Może lepiej idź na betę będziesz miała 100% pewności[emoji4]
kolor nadzieji
To w poniedziałek powtórz test a we wtorek beta[emoji846]
Na betę mogę iść najwcześniej we wtorek [emoji85]
KarolaJ
Tak pewnie zrobię. Co prawda znalazłam jedno labolatorium, które ma jutro otwarte ale pewnie wyniki i tak by były w poniedziałek dopiero to za wiele mi to nie da.
To w poniedziałek powtórz test a we wtorek beta[emoji846]
kolor nadzieji
No rzeczywiście niewiele da.
Tak pewnie zrobię. Co prawda znalazłam jedno labolatorium, które ma jutro otwarte ale pewnie wyniki i tak by były w poniedziałek dopiero to za wiele mi to nie da.
kolor nadzieji
Hej dziewczynki ale odwalilam numer. Gin kazał mi iść 2dc na badania więc zgodnie z planem wczoraj był 1dc więc wiadomo dziś rano szybciutko wstałam wyszykowalam się i mówię pojadę przed 7 (labo od 7) żeby być jedną z pierwszych i oczywiście szczesliwa siadam w auto jadę pod labo wyjmuje karteczkę i zonk na skierowaniu wśród badań do zrobienia "mocz" i co? Ja ani pojemniczka ani moczu[emoji23] i entuzjazm spadł z powrotem do domu i oczekuje 8 aż mi aptekę otworzą i aż mi się siusiu zachce[emoji848] i to jeszcze na głodnego siedzieć muszę[emoji19] och cała ja[emoji16]
KarolaJ
Ty miałaś też 12.6 IUI? U mnie nadal okresu brak.
A u mnie beta sie sprawdziła, dzis jak w zegarku przyszla @. Myślę, że 13.07 bedzie 3 IUI. Udanego weekendu!
reklama
kolor nadzieji
Przykro mi[emoji17] wpisze cię wstępnie w kalendarz[emoji110]
A u mnie beta sie sprawdziła, dzis jak w zegarku przyszla @. Myślę, że 13.07 bedzie 3 IUI. Udanego weekendu!
Podziel się: