reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wyniki ;-)
Prolaktyna rano : 23.69ng/ml norma do 26.53
Prolaktyna po południu: 14.86 ng/ml

Kortyzol rano : 15.63 ug/dl norma do 19.4
Kortyzol po południu: 9.57 norma do 11.9

Testosteron 31.92 ng/dl norma do 79.31

ShBg 73.44 nmol/l norma do 128

Homocysteina 6.48 umol/l norma do 13.56

Progesteron 7 dni po owu 14.30
Czekam na badanie krzywej cukrowej i insulinowej, wynik 17-hydra...coś tam...progesteron za 2 tyg bedzie odbiór

Co myślicie?

reklama
W sprawie tarczycy mam konsultacje 19 czerwca. Wyniki :
Tsh 2.69
Ft3 2.7 pq/ ml norma 3.18
Ft4 0.81 ng/dl norma 1.48
Anty tpo <5 norma < 34
Anty tg 12IU/ml norma <115

Wyniki ;-)
Prolaktyna rano : 23.69ng/ml norma do 26.53
Prolaktyna po południu: 14.86 ng/ml

Kortyzol rano : 15.63 ug/dl norma do 19.4
Kortyzol po południu: 9.57 norma do 11.9

Testosteron 31.92 ng/dl norma do 79.31

ShBg 73.44 nmol/l norma do 128

Homocysteina 6.48 umol/l norma do 13.56

Progesteron 7 dni po owu 14.30
Czekam na badanie krzywej cukrowej i insulinowej, wynik 17-hydra...coś tam...progesteron za 2 tyg bedzie odbiór

Co myślicie?
Dla mnie ok ;)

Nie jeszcze nie bo w pracy jestem i dopiero wieczorem mogę.
Ale strasznie się boję zrobić test bo @ nie mam to cały czas mam nadzieję że może się udało a jak test wyjdzie negatywny to po wszystkim 😞
Nie łam się. Tak sobie myślę o tym wszystkim, całym procesie leczenia, badań, testów, prób itp. i zdałam sobie sprawę że chyba od wiary potrzeba nam więcej wytrwałości i cierpliwości bo wierzę że każdej z nas się uda prędzej czy później. 😉 Więc życzę dużo wytrwałości 💪💪💪

Ja odebrałam wyniki badań i jestem załamana... Mam jakąś cholerna infekcje candida g...coś tam jak się okazało do dupy w ogole się czuje z tym...ok, czasem łapałam infekcje ale przed wymazami nie czułam żeby coś było nie tak. Myślicie że ile będę to leczyć? Pewnie wymazy po leczeniu na nowo, więc kolejne cykle mi pouciekaja...a jeszcze drożność przede mną ale to pewnie jak tu będzie wszystko ok. Co za shit życiowy :/

Ja odebrałam wyniki badań i jestem załamana... Mam jakąś cholerna infekcje candida g...coś tam jak się okazało do dupy w ogole się czuje z tym...ok, czasem łapałam infekcje ale przed wymazami nie czułam żeby coś było nie tak. Myślicie że ile będę to leczyć? Pewnie wymazy po leczeniu na nowo, więc kolejne cykle mi pouciekaja...a jeszcze drożność przede mną ale to pewnie jak tu będzie wszystko ok. Co za shit życiowy :/
Mialam podobnie tylko ze Gbs mi wyszedł wyleczyłam go w miesiąc i do tej pory nie mam go wymazach

To zależy od infekcji. Ja też mam skłonności to łapania różnych infekcji 😞 zależy czy bakteryjna czy grzybiczna. Ale średni okres leczenia jak ja miałam to między 10 dni a 3 tygodnie. Każdy przypadek jest indywidualny. Nie ma tego złego, lepiej teraz wyleczyć to dziadostwo niż męczyć się z infekcja w ciąży 😉

reklama
Do góry