Wiem jak to jest ja czasami mam dłuższe cykle nawet do 35dni i jak zrobię test w 35dcNie jeszcze nie bo w pracy jestem i dopiero wieczorem mogę.
Ale strasznie się boję zrobić test bo @ nie mam to cały czas mam nadzieję że może się udało a jak test wyjdzie negatywny to po wszystkim
reklama
SORKI coś mi net swiruje jak zrobię w 35dc test rano to popołudniu zawsze dostaje@Wiem jak to jest ja czasami mam dłuższe cykle nawet do 35dni i jak zrobię test w 35dc
Alkalalka82
Fanka BB :)
Ja tez jak mi sie dzień lub dwa spóźnia zrobię test z nadzieją a za godzine jest @SORKI coś mi net swiruje jak zrobię w 35dc test rano to popołudniu zawsze dostaje@
kolor nadzieji
U mnie też jak się @ spóźnia to test go wywołuje więc czasem wolę nie robić i złudnie czekam na @ i niestety zawsze wkoncu przychodzi.
SORKI coś mi net swiruje jak zrobię w 35dc test rano to popołudniu zawsze dostaje@
Ja tez jak mi sie dzień lub dwa spóźnia zrobię test z nadzieją a za godzine jest @
Super gratulacje.Dziś 928 Beta i koniec badań w poniedziałek USG. Będę was nieśmiało poczytywać
DawajU mnie też może nie być okresu. Zrobię i dostaje czasem tego samego dnia
Dostałam wyniki badań. Wypisz Wam. Może któraś zna się. Moim okiem są wszystkie w normie ;-)
Adziunia
Super gratki!Dziś 928 Beta i koniec badań w poniedziałek USG. Będę was nieśmiało poczytywać
reklama
kolor nadzieji
Pięknie[emoji16] odwiedzaj odwiedzaj[emoji6]
Dziś 928 Beta i koniec badań w poniedziałek USG. Będę was nieśmiało poczytywać
Podziel się: