No tak na prawdę beta jest wyznacznikiem, a może też dlatego, że my wiemy, że w razie czego podchodzimy do invitro... ciężko powiedzieć, nic nie przesądza beta najważniejsza i ma racje w sumieMasz bardzo optymistyczna lekarkę. Pierwszy raz się z takim podejściem spotykam.
reklama
Motylkowo
Fanka BB :)
A która teraz miałaś inseminacje ?No tak na prawdę beta jest wyznacznikiem, a może też dlatego, że my wiemy, że w razie czego podchodzimy do invitro... ciężko powiedzieć, nic nie przesądza beta najważniejsza i ma racje w sumie
PierwsząA która teraz miałaś inseminacje ?
Motylkowo
Mi lekarz nie dawał szans gdy Beta była 12 w dniu spodziewanej miesiączki i w moim przypadku miał racje ;/;/ ale cuda się zdarzają nie chcesz kolejnych inseminacji ?Pierwszą
A to na pewno, jeżeli się okaże, że teraz jeszcze się nie udało. 3 na pewnoMi lekarz nie dawał szans gdy Beta była 12 w dniu spodziewanej miesiączki i w moim przypadku miał racje ;/;/ ale cuda się zdarzają nie chcesz kolejnych inseminacji ?
Motylkowo
Aaa ok myślałam ze od razu in vitro cały czas trzymam kciukiA to na pewno, jeżeli się okaże, że teraz jeszcze się nie udało. 3 na pewno
600 + nasienie 1500Ile płacicie za inseminacje ?
Hankaa
Ja płaciłam 700Ile płacicie za inseminacje ?
reklama
Podziel się: