eij
Fanka BB :)
Dziewczyny pojadę jutro na to hcg, może już coś wyjdzie plamienie ustało, było tylko chwilowe mam nadzieje, rano się okaże...
Trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pojadę jutro na to hcg, może już coś wyjdzie plamienie ustało, było tylko chwilowe mam nadzieje, rano się okaże...
Trzymajcie kciuki
Nie dziękuje wyniki będą wieczorkiem to dam znać. A Ty może się nie doczekasz @ , nie robisz bety?@Asia34 Trzymam mocno kciuki jak zrobisz bete to daj znać ja jeszcze @ nie dostałam i zrobilam rano test...negatywny. Trudno, nie teraz to za miesiąc
Dzisiaj od razu pokazała się gruba krecha kontrolna, a po testowej ani śladu. Czuje, ze okres nadchodzi...brzuch i okolice pachwiny dają sie we znaki dzisiaj ostatni raz biore duphaston, może dlatego jeszcze czekam na @ w piątek wizyta u gin... Trzymaj kciuki żeby juz nie było torbieliNie dziękuje wyniki będą wieczorkiem to dam znać. A Ty może się nie doczekasz @ , nie robisz bety?
trzymamDzisiaj od razu pokazała się gruba krecha kontrolna, a po testowej ani śladu. Czuje, ze okres nadchodzi...brzuch i okolice pachwiny dają sie we znaki dzisiaj ostatni raz biore duphaston, może dlatego jeszcze czekam na @ w piątek wizyta u gin... Trzymaj kciuki żeby juz nie było torbieli
Nie dziękuje [emoji846] wyniki będą wieczorkiem to dam znać. A Ty może się nie doczekasz @ [emoji110], nie robisz bety?
nie dziękuje Sama jestem ciekawa, dzisiaj 13 dzień po IUI, może będzie szczęśliwy...Trzymam kciuki za dobre wiadomości[emoji110][emoji4]