reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny załamałam się dziś się dowiedziałam że mam w rodzinie osobę zarażona wirusem i jestem w drugiej linii ryzyka zarażeniem i boje się bardzo się boje ze już cos we mnie kielkuje. Narazie dobrze się czuje ale przecież to cholerstwo się może uaktywnić po 14 dniach[emoji24]
O rany mam nadzieję że nie zadaziłaś się. To co się dzieje przez tego wirusa jest straszne. Niech to się już wszystko skończy żebyśmy mogli normalnie żyć. A tak nie dość że strach to jeszcze normalnego życia nie idzie planować. Już wolę pracować po 12h w dni wolne załatwiać sprawy swoje. I nawetbyć zmeczoną bo to co się dzieje jest straszne

reklama
Najgorzej mnie denerwuja ci ludzie którzy nic sobie nie robią z zagrożenia a ty przestrzegasz wszystkiego izolujesz się dbasz o szystosc i dezynfekcję dłoni a taki jeden z drugim łazi i zaraza.
I dlatego się to będzie rozprzestrzeniać bo ludzie są nieodpowiedzialni. Ja pracuje w sklepie budowlanym i to jest straszne że 90 % ludzi to osoby starsze najbardziej narażone ale też całe rodziny z dziećmi spacery.. Eh...

Narazie jestem zdrowa objawów nie mam a osobę chora poddaliśmy kwarantannie niby jej test wyszedł negatywny ale za tydzień test trzeba będzie powtórzyć i wtedy będzie wiadomo na czym stoimy.
O rany mam nadzieję że nie zadaziłaś się. To co się dzieje przez tego wirusa jest straszne. Niech to się już wszystko skończy żebyśmy mogli normalnie żyć. A tak nie dość że strach to jeszcze normalnego życia nie idzie planować. Już wolę pracować po 12h w dni wolne załatwiać sprawy swoje. I nawetbyć zmeczoną bo to co się dzieje jest straszne

Narazie jestem zdrowa objawów nie mam a osobę chora poddaliśmy kwarantannie niby jej test wyszedł negatywny ale za tydzień test trzeba będzie powtórzyć i wtedy będzie wiadomo na czym stoimy.
Ojej. Trzymam kciuki, zeby tylko na strachu się skończyło. Nie martw się na zapas, ale dbaj o się sienie jeszcze bardziej. 😘

Hej dziewczynki jak żyjecie? Bo mi się już książki puzzle porzadki i pomysły pokonczyly co mogę jeszcze robic[emoji16][emoji12] a w tv ciągle leci to samo. Macie może jakieś fajne propozycje filmów do obejrzenia może być każdy rodzaj [emoji4]

Hej dziewczynki jak żyjecie? Bo mi się już książki puzzle porzadki i pomysły pokonczyly co mogę jeszcze robic[emoji16][emoji12] a w tv ciągle leci to samo. Macie może jakieś fajne propozycje filmów do obejrzenia może być każdy rodzaj [emoji4]

Hej jeśli lubisz filmy romantyczne proponuje „jak poślubić milionera” dostępny na Ipla.
Ja dodatkowo na zabicie nudy gotuje, piekę ciasta.... tylko coś czuje ze na dobre mi to nie wyjdzie [emoji6]

reklama
Ja co prawda nie siedze w domu przez caly tydzien bo chodze do pracy naprzemian,ale i tak mam wiecej czasu.Umylam juz okna,pomylam kieliszki,szafki,pisprzatalam na balkonie i ogolnie z grubsza mam posprzatane.Wymyslam nowe jedzonko i przepisy na ciasta a maz testuje bo ja na diecie😪

Do góry