reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczynki wracam do Was po "3 miesięcznej przerwie"
Mam monitoring w poniedziałek 😀
Stymulacja owulacji z CLO
Starania naturalne 😍
Przypomnę moją historię troszkę 😉
A więc jestem po 3 nieudanych próbach iui😞
2 grudnia miałam ostatnią i wtedy mój mąż uparł się aby powtórzyć wynik nasienia(iui miałam z mrożonego nasienia mąż jest po chemioterapii i jego nasienie po leczeniu chrmioterapia nie nadawało się do niczegi. Ostatnie badanie nasienia było robione dokładnie rok temu w marcu). Więc ja poszłam na iui z mrożonego nasienia a on poszedł na badanie nasienia. Mój zabieg trochę się przedłużył ponieważ lekarz się spóźnił. Po zabiegu lekarz oznajmił mi że nasienie które oddał mój mąż do badania było o wiele lepsze od tego rozmrożonego które mi podał, byłam w szoku !!! Pytałam kilka razy lekarza czy to możliwe że nasienie się zregeneruje kiedyś to powiedział mi że przy takich wynikach to raczej nie możliwe żeby się naprawiło na tyle żebyśmy mogłi starać się naturalnie. A tu takie miłe zaskoczenie na koniec roku 😍 Więc dziewczyny trzymajcie kciuki✊
Muszę być stymulowana bo mam problemy z miesiączka jest niereguralna😞

reklama
12.03: @kolor nadzieji - wizyta u lekarza[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
13.03: @Motylkowo - beta[emoji110][emoji110][emoji110]
16.03: @Mongi - monitoring (starania naturalne)[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
17.03: @PałkaZapałka - wizyta w klinice[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
17.03: @Endzi1981 - wizyta u lekarza[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
18.03: @Tolka20 - wizyta u genetyka[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.03: @ola32 - monitoring przed 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
21.03: @AsiaaaK - monitoring przed 4 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

Starania naturalne 😍
2 grudnia miałam ostatnią i wtedy mój mąż uparł się aby powtórzyć wynik nasienia(iui miałam z mrożonego nasienia mąż jest po chemioterapii i jego nasienie po leczeniu chrmioterapia nie nadawało się do niczegi. Ostatnie badanie nasienia było robione dokładnie rok temu w marcu). Więc ja poszłam na iui z mrożonego nasienia a on poszedł na badanie nasienia. Mój zabieg trochę się przedłużył ponieważ lekarz się spóźnił. Po zabiegu lekarz oznajmił mi że nasienie które oddał mój mąż do badania było o wiele lepsze od tego rozmrożonego które mi podał, byłam w szoku !!! Pytałam kilka razy lekarza czy to możliwe że nasienie się zregeneruje kiedyś to powiedział mi że przy takich wynikach to raczej nie możliwe żeby się naprawiło na tyle żebyśmy mogłi starać się naturalnie. A tu takie miłe zaskoczenie na koniec roku 😍 Więc dziewczyny trzymajcie kciuki✊
Trzymam kciuki by się udało 👊👊

Starania naturalne 😍
Ale super! :)) Miło Cię poznać i trzymam kciuki! <3

Starania naturalne 😍
Bardzo cieszę się i trzymam kciuki :-) takie niespodzianki są najpiękniejsze

Część dziewczynki mam pytanko jak wy się zapatrujecie na ten wirus bo już weszło zarządzenie że od poniedziałku szkoły i miejsca kulturowe pozamykane ludzie robią zapasy nawet mój mąż też może dobrze pomyślał wczoraj trochę rzeczy dokupił w razie jak by naprawdę było zagrożenie ale już słyszy się o coraz większej liczbie zachorowań w Polsce[emoji32]

Witamy witamy i bardzo się cieszymy że wróciłaś i to z takimi wiadomościami super że coś ruszyło do przodu[emoji4] ty się zregenerowałas i mąż też[emoji6] trzymam kciuki[emoji110][emoji3590]
Mam monitoring w poniedziałek [emoji3]
Starania naturalne [emoji7]
Przypomnę moją historię troszkę [emoji6]
A więc jestem po 3 nieudanych próbach iui[emoji20]
2 grudnia miałam ostatnią i wtedy mój mąż uparł się aby powtórzyć wynik nasienia(iui miałam z mrożonego nasienia mąż jest po chemioterapii i jego nasienie po leczeniu chrmioterapia nie nadawało się do niczegi. Ostatnie badanie nasienia było robione dokładnie rok temu w marcu). Więc ja poszłam na iui z mrożonego nasienia a on poszedł na badanie nasienia. Mój zabieg trochę się przedłużył ponieważ lekarz się spóźnił. Po zabiegu lekarz oznajmił mi że nasienie które oddał mój mąż do badania było o wiele lepsze od tego rozmrożonego które mi podał, byłam w szoku !!! Pytałam kilka razy lekarza czy to możliwe że nasienie się zregeneruje kiedyś to powiedział mi że przy takich wynikach to raczej nie możliwe żeby się naprawiło na tyle żebyśmy mogłi starać się naturalnie. A tu takie miłe zaskoczenie na koniec roku [emoji7] Więc dziewczyny trzymajcie kciuki[emoji110]
Muszę być stymulowana bo mam problemy z miesiączka jest niereguralna[emoji20]

Część dziewczynki mam pytanko jak wy się zapatrujecie na ten wirus bo już weszło zarządzenie że od poniedziałku szkoły i miejsca kulturowe pozamykane ludzie robią zapasy nawet mój mąż też może dobrze pomyślał wczoraj trochę rzeczy dokupił w razie jak by naprawdę było zagrożenie ale już słyszy się o coraz większej liczbie zachorowań w Polsce[emoji32]
Ja pracuje w przychodni wiec trochę się boje . Na razie nie mamy specjalnych zarządzeń.

reklama

My jakieś zapasy mamy, ale nieduże, bo ja nie panikuję. A mojej firmie są przygotowania do umożliwienia nam pracy z domu... Szczerze mówiąc, trochę się przestraszyłam, może nie tyle że się zarażę (jestem zdrowa i młoda, wiec pewnie przejdę to łagodnie), ale tego paraliżu w państwie.

Za 9 dni miałam mieć trzecią IUI i szczerze mówiąc zastanawiam się czy nie zrobić miesiąca przerwy... Nie wiem czy to jest dobry czas. Może przez miesiąc spróbujemy naturalnie i zobaczymy co się będzie działo w tym czasie w Polsce.

Do góry