reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Dziewczyny. Jestem po 2 wizycie u nowego ginekologa. W sumie niewiele sie dowiedzialam. Tylko ze progesteron musze zbadac jeszcze raz kontrolnie. Bo wynik niejednaznaczny.W przyszlym cyklu biorę clo i robie monitoring. Lekarz szykuje mnie też do laparoskopii. To pewnie po tym stymulowanym cyklu jesli nie zajde.miala któraś z Was laparo w Warszawie w szpitalu ? Dajcie proszę znać jak to wygląda i czy polecacie ten szpital.

Gratuluję wszystkim którym udało się zostać mama w tym tygodniu ;-)

reklama
Ja miałam laparo ale w Radomiu w prywatnej klinice i robią dwie dziurki w pępku i obok wprowadzają laparoskop i oglądają jeśli jest coś nie tak to usuwaja odrazu a jak wszystko ok to wyciągają zakładają po 2 szwy i już. Badanie miałam pod narkoza po dobrze się czułam byłam tam dobę bo miałam też histeroskopie robiona odrazu więc 24h musiałam być wyniki odrazu i zwolnienie chyba też dają mi proponowali ale nie potrzebowalam. Po tygodniu byłam zdjąć szwy i po następnym tygodniu już pępek mi się zagoiło jeśli chcesz wyśle ci fotkę na priv jak to wyglądało u mnie po zabiegu[emoji846] nic strasznego
Cześć Dziewczyny. Jestem po 2 wizycie u nowego ginekologa. W sumie niewiele sie dowiedzialam. Tylko ze progesteron musze zbadac jeszcze raz kontrolnie. Bo wynik niejednaznaczny.W przyszlym cyklu biorę clo i robie monitoring. Lekarz szykuje mnie też do laparoskopii. To pewnie po tym stymulowanym cyklu jesli nie zajde.miala któraś z Was laparo w Warszawie w szpitalu ? Dajcie proszę znać jak to wygląda i czy polecacie ten szpital.

Gratuluję wszystkim którym udało się zostać mama w tym tygodniu ;-)

Ja miałam laparo ale w Radomiu w prywatnej klinice i robią dwie dziurki w pępku i obok wprowadzają laparoskop i oglądają jeśli jest coś nie tak to usuwaja odrazu a jak wszystko ok to wyciągają zakładają po 2 szwy i już. Badanie miałam pod narkoza po dobrze się czułam byłam tam dobę bo miałam też histeroskopie robiona odrazu więc 24h musiałam być wyniki odrazu i zwolnienie chyba też dają mi proponowali ale nie potrzebowalam. Po tygodniu byłam zdjąć szwy i po następnym tygodniu już pępek mi się zagoiło jeśli chcesz wyśle ci fotkę na priv jak to wyglądało u mnie po zabiegu[emoji846] nic strasznego
Dziękuję za pomoc :-) trochę się boję,ale może będzie bez wielkich histerii. A możesz dac znać którą to klinika i jaki koszt ?

Centrum ginekologiczno-poloznicze na Żeromskiego prywatnie u mnie za histero i laparo wyszło ok 6,5 tys ale miałam skierowanie od W. i miałam na fundusz ale termin dostałam po równych 2 miesiącach a jak bym chciała odrazu to za opłatą.
Dziękuję za pomoc :-) trochę się boję,ale może będzie bez wielkich histerii. A możesz dac znać którą to klinika i jaki koszt ?

Piersi zaczynają mnie boleć dość mocno, chyba jednak dostanę @ w tym cyklu
emoji22.png
emoji24.png
Ból piersi często jest też objawem ciąży :* Trzymam mocno kciuki! A na kiedy wypada Ci @?

reklama
Do góry