reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Dziewczyny. Jestem po 2 wizycie u nowego ginekologa. W sumie niewiele sie dowiedzialam. Tylko ze progesteron musze zbadac jeszcze raz kontrolnie. Bo wynik niejednaznaczny.W przyszlym cyklu biorę clo i robie monitoring. Lekarz szykuje mnie też do laparoskopii. To pewnie po tym stymulowanym cyklu jesli nie zajde.miala któraś z Was laparo w Warszawie w szpitalu ? Dajcie proszę znać jak to wygląda i czy polecacie ten szpital.

Gratuluję wszystkim którym udało się zostać mama w tym tygodniu ;-)

reklama
Ja miałam laparo ale w Radomiu w prywatnej klinice i robią dwie dziurki w pępku i obok wprowadzają laparoskop i oglądają jeśli jest coś nie tak to usuwaja odrazu a jak wszystko ok to wyciągają zakładają po 2 szwy i już. Badanie miałam pod narkoza po dobrze się czułam byłam tam dobę bo miałam też histeroskopie robiona odrazu więc 24h musiałam być wyniki odrazu i zwolnienie chyba też dają mi proponowali ale nie potrzebowalam. Po tygodniu byłam zdjąć szwy i po następnym tygodniu już pępek mi się zagoiło jeśli chcesz wyśle ci fotkę na priv jak to wyglądało u mnie po zabiegu[emoji846] nic strasznego
Cześć Dziewczyny. Jestem po 2 wizycie u nowego ginekologa. W sumie niewiele sie dowiedzialam. Tylko ze progesteron musze zbadac jeszcze raz kontrolnie. Bo wynik niejednaznaczny.W przyszlym cyklu biorę clo i robie monitoring. Lekarz szykuje mnie też do laparoskopii. To pewnie po tym stymulowanym cyklu jesli nie zajde.miala któraś z Was laparo w Warszawie w szpitalu ? Dajcie proszę znać jak to wygląda i czy polecacie ten szpital.

Gratuluję wszystkim którym udało się zostać mama w tym tygodniu ;-)

Ja miałam laparo ale w Radomiu w prywatnej klinice i robią dwie dziurki w pępku i obok wprowadzają laparoskop i oglądają jeśli jest coś nie tak to usuwaja odrazu a jak wszystko ok to wyciągają zakładają po 2 szwy i już. Badanie miałam pod narkoza po dobrze się czułam byłam tam dobę bo miałam też histeroskopie robiona odrazu więc 24h musiałam być wyniki odrazu i zwolnienie chyba też dają mi proponowali ale nie potrzebowalam. Po tygodniu byłam zdjąć szwy i po następnym tygodniu już pępek mi się zagoiło jeśli chcesz wyśle ci fotkę na priv jak to wyglądało u mnie po zabiegu[emoji846] nic strasznego
Dziękuję za pomoc :-) trochę się boję,ale może będzie bez wielkich histerii. A możesz dac znać którą to klinika i jaki koszt ?

Centrum ginekologiczno-poloznicze na Żeromskiego prywatnie u mnie za histero i laparo wyszło ok 6,5 tys ale miałam skierowanie od W. i miałam na fundusz ale termin dostałam po równych 2 miesiącach a jak bym chciała odrazu to za opłatą.
Dziękuję za pomoc :-) trochę się boję,ale może będzie bez wielkich histerii. A możesz dac znać którą to klinika i jaki koszt ?

Piersi zaczynają mnie boleć dość mocno, chyba jednak dostanę @ w tym cyklu
emoji22.png
emoji24.png
Ból piersi często jest też objawem ciąży :* Trzymam mocno kciuki! A na kiedy wypada Ci @?

reklama
Do góry