Ja z kolei nie ufam za bardzo tym testom na tak wczesnym etapie. Chociaż u mnie też się nigdy nie pomyliły i też z wiadomego powoduNiestety nigdy nie pokazal dwoch kresek ani sie nie pomylil dlatsgo ja robie test bo jak wychodzi negatyw to i tak za chwile jest okres
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Muszę się tym z wami podzielić... Właśnie odebralam wyniki (progesteron) i 6 dni po iui wyszedł mi 11,80 czyli dupastionu nie musze brac. Nawet nie wiecie jak sie cieszę i teraz się zastanawiam czy wytrzymam kolejne 6 dni do bety wstapila we mnie nowa nadzieja ze sie udalo Pozostało mi sie modlić i czekać
kolor nadzieji
I mimo takiego progesteronu nie chcesz brać dupastionu dla bezpieczeństwa jeśli się udalo, ja mimo że mam 27 to biorę zapobiegawczo.
Muszę się tym z wami podzielić... Właśnie odebralam wyniki (progesteron) i 6 dni po iui wyszedł mi 11,80 czyli dupastionu nie musze brac. Nawet nie wiecie jak sie cieszę [emoji3590] i teraz się zastanawiam czy wytrzymam kolejne 6 dni do bety [emoji24][emoji24] wstapila we mnie nowa nadzieja ze sie udalo [emoji3590] Pozostało mi sie modlić i czekać [emoji7][emoji3590]
JestemMama!
Lekarz mówił żeby brac jak będzie poniżej 10... I teraz nie wiem juzI mimo takiego progesteronu nie chcesz brać dupastionu dla bezpieczeństwa jeśli się udalo, ja mimo że mam 27 to biorę zapobiegawczo.
kolor nadzieji
No każdy lekarz mówi inaczej ja mimo wyższego progesteronu wolę nie ryzykować i go brac, nie zaszkodzi a może w razie czego pomoc ale zrób jak uwazasz[emoji846]
Lekarz mówił żeby brac jak będzie poniżej 10... I teraz nie wiem juz
ola32
Mi np. w ogóle lekarz go nie przepisujeNo każdy lekarz mówi inaczej ja mimo wyższego progesteronu wolę nie ryzykować i go brac, nie zaszkodzi a może w razie czego pomoc ale zrób jak uwazasz
JestemMama!
Juz sama nie wiem czy brać czy nie... Jak bym miała poniżej 10 to mialam brać 2x1 i teraz się zastanawiam czy może jednak brac 1x1Mi np. w ogóle lekarz go nie przepisuje
kolor nadzieji
To tak jak mówię każdy lekarz praktykuje po swojemu jedni przepisują inni nie nie wiem od czego to zależy ja przeważnie miałam przepisywany a u tego co teraz się leczę to przepisuje mi w każdym cyklu w którym staram się zajść w ciążę.
Mi np. w ogóle lekarz go nie przepisuje [emoji2368]
ola32
My ci nie powiemy, ale może napisz sms do lekarza z wynikiem badania i prośbą o potwierdzenie czy masz brać czy nie?Juz sama nie wiem czy brać czy nie... Jak bym miała poniżej 10 to mialam brać 2x1 i teraz się zastanawiam czy może jednak brac 1x1
reklama
JestemMama!
Ale tu możecie pomoc, jak myślicie warto robić sikanca wcześniej niz beta czy jednak lepiej poczekać...
Podziel się: