reklama
Motylkowo
Fanka BB :)
Miałaś USG zrobione??Cześć Dziewczyny. Czy myślicie że to normalne...mialam owulacje z lewego jajnika. Biorę luteina w czopkach. A bardziej boli mnie prawy jajnik... dziś 5 dzień brania progesteronu. Ciągnie mnie wszystko. A najbardziej po prawo
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ja mam tak często że owu z lewego a boli prawa strona gin mi powiedział że czasem ból poprostu promieniuje na sąsiednią stronę ale zazwyczaj owu jest naprzemiennie przynajmniej u mnie.
Miałam i stąd wiem że owu była z lewego
Dziewczyny czt miałyście taki dziwny okres?Od wczoraj mam plamienia takie bardzo lekkie jak na końcu okresu i koloru brazowego.Myślalam że dzidiaj pr-yjdzie normslna miesiączka-dzis jest 28 dc.Brzuch mnie boli jak na pkres a tu jskies dziwadlo.Martwie sie bo 4 dc mam zaczac brac aromek i przygotowywac sie fo inseminacji a tu nawet nie wiem czy juz liczyc cykl czy jeszcze nie
Hej ja tak miałam nawet przez dwa dni . Przeszło mi nawet przez myśl że może to plamienie implantacyjne . W 3 dniu już się rozkrecila i od tego dnia zaczęłam liczyć cykl. Może w Twoim przypadku jednak jest to implantacja jak jutro do końca dnia się nie rozkręci to może warto zrobić choćby test.Dziewczyny czt miałyście taki dziwny okres?Od wczoraj mam plamienia takie bardzo lekkie jak na końcu okresu i koloru brazowego.Myślalam że dzidiaj pr-yjdzie normslna miesiączka-dzis jest 28 dc.Brzuch mnie boli jak na pkres a tu jskies dziwadlo.Martwie sie bo 4 dc mam zaczac brac aromek i przygotowywac sie fo inseminacji a tu nawet nie wiem czy juz liczyc cykl czy jeszcze nie
Jak do południa nic sie nie pojawi to napisze do swojego lekarza.To takie stresujaceHej ja tak miałam nawet przez dwa dni . Przeszło mi nawet przez myśl że może to plamienie implantacyjne . W 3 dniu już się rozkrecila i od tego dnia zaczęłam liczyć cykl. Może w Twoim przypadku jednak jest to implantacja jak jutro do końca dnia się nie rozkręci to może warto zrobić choćby test.
Rozczarowni to oni powinni być swoją ignorancją i brakiem empatii. Niech się cieszą, że dziecko będzie i że będzie zdrowe.Siostra mojego męża jest w ciąży, miała być dziewczynka. Dzisiaj teściowa dzwoni, że niestety będzie chłopiec i są wszyscy rozczarowani....
reklama
Ja tak mam często.Dziewczyny czt miałyście taki dziwny okres?Od wczoraj mam plamienia takie bardzo lekkie jak na końcu okresu i koloru brazowego.Myślalam że dzidiaj pr-yjdzie normslna miesiączka-dzis jest 28 dc.Brzuch mnie boli jak na pkres a tu jskies dziwadlo.Martwie sie bo 4 dc mam zaczac brac aromek i przygotowywac sie fo inseminacji a tu nawet nie wiem czy juz liczyc cykl czy jeszcze nie
Podziel się: