Artemida90
Fanka BB :)
A wcześniej kreska była wyraźniejsza?
Wcześniej? Od gory 2 robione wczoraj rano po nocce i popołudniu jak wstałam. Środkowy z dziś rano po nocce i 2 kolejne z tego samego moczu po wstaniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wcześniej kreska była wyraźniejsza?
Hejka mam wrażenie ze ta kreska ciemnieje do przed ostatniego testu..Zaszłam w ciąże ale się zatrzymała - ciaza biochemiczna. Robiłam testy od wczoraj kreska nie ciemnieje. Nie mam możliwości zrobić bety
Zobacz załącznik 1072586
Mam to samo wrażenieHejka mam wrażenie ze ta kreska ciemnieje do przed ostatniego testu..
Mam to samo wrażenie
Zapytałam, bo ja na wszystkich tych testach widzę kreskę i myślałam, że może to nie wszystkie testy jakie nam pokazujesz. Ja słyszałam, że to nie jest ważne jak wyraźna jest kreska, ważne że jest. Jeśli jest to jesteś w ciąży i tyle Dobrze czytać, że ochłonęłaś. Domyślam się, że to milion emocji... Ściskam mocno i życzę Ci żeby wszystko było w porządku :*Wcześniej? Od gory 2 robione wczoraj rano po nocce i popołudniu jak wstałam. Środkowy z dziś rano po nocce i 2 kolejne z tego samego moczu po wstaniu.
Dokładnie tak trzymaj! Kumpela całą ciążę miała bladą kreskęWczoraj ochłonęłam ( chyba hormony za bardzo weszły w głowę) na wieczór już pojawił się plan i jego się trzymam. Na dzień dzisiejszy jestem w ciąży a reszta będzie co ma być.