reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To zależy od długości cyklu ja to przeważnie robię 12 dnia mam cykle 31 dniowe zwykle. Wolę wcześniej niż żeby było za późno. A robiłaś sobie kiedyś monitoring wiesz kiedy mozesz mieć owulację
Myślę, że owulację mam 15 dc, lekarz twierdzi, że koło 17. Ale oglądał mnie kiedyś 10 DC, gdzie nie miałam jeszcze wiodącego pecherzyka i stwierdził, że na pewno 14 dnia nie będzie, że później musi być. Skontaktuje się z nim jeszcze czy na pewno ma tak być, ale niestety w przyszłym tygodniu, bo teraz jest na urlopie. Mogę iść podejrzeć do innego lekarza 13 DC, ale wolę już chodzić do jednego. Dzięki wielkie za odpowiedzi. A którego dnia cyklu masz inseminację przy 31 dniowych cyklach?

reklama
Ja właśnie wróciłam z monitoringu przed 2iui.. lewy pęcherzyk na 19mm, end 9. Estradiol leci w dół, jutro rano dowiem się co dalej, jak dzisiejszy wynik.

Myślę, że owulację mam 15 dc, lekarz twierdzi, że koło 17. Ale oglądał mnie kiedyś 10 DC, gdzie nie miałam jeszcze wiodącego pecherzyka i stwierdził, że na pewno 14 dnia nie będzie, że później musi być. Skontaktuje się z nim jeszcze czy na pewno ma tak być, ale niestety w przyszłym tygodniu, bo teraz jest na urlopie. Mogę iść podejrzeć do innego lekarza 13 DC, ale wolę już chodzić do jednego. Dzięki wielkie za odpowiedzi. A którego dnia cyklu masz inseminację przy 31 dniowych cyklach?
14 dnia choć moim zdaniem 15 16 powinnam mieć owu ale jest ten zastrzyk ovitrelle więc może on zadziałać tak że będzie wcześniej. Mój lekarz też jest na urlopie i byłam u innego i iui też będzie mi przeprowadzać ten co dziś u niego byłam. Też nie lubię zmieniać lekarzy ale nie będę czekać az ten wróci bo by mi przepadł cykl..

Hej dziewczyny chwilę mnie tu nie było.. Inseminacja miałam w listopadzie ale niestety się nie powiodła. Postanowiliśmy że grudzień odpuszczamy. Żadnych leków i zastrzyków. Powiedzieliśmy lekarzowi że do kolejnej podejdziemy w styczniu.. Okres powinnam dostać wczoraj. Narazie nic się nie dzieje. Boję się zrobić test czy betę..

Hej dziewczyny chwilę mnie tu nie było.. Inseminacja miałam w listopadzie ale niestety się nie powiodła. Postanowiliśmy że grudzień odpuszczamy. Żadnych leków i zastrzyków. Powiedzieliśmy lekarzowi że do kolejnej podejdziemy w styczniu.. Okres powinnam dostać wczoraj. Narazie nic się nie dzieje. Boję się zrobić test czy betę..
Trzymam kciuki :) zrób betę

Mieszkam w Niemczech.. Tutaj nie chciałam nawet próbować. Miałam do wyboru Czechy albo Polska, a że jestem osobą która czyta aż za dużo to doszłam do tego, że Czechy są specjalistami in vitro, a na Polskę wiele osób narzeka, że dużo badań, że naciągają.. Znalazłam dwie dziewczyny które po 1 próbie in vitro wróciły z Czech w ciąży to stwierdziłam próbujemy tam.. I również wróciłam w ciąży..
Super! Cieszę się że jest ktoś kto ma doświadczenie współpracy z Czechami. Moi znajomi robili w Brnie in vitro i też zakończyło się ciąża. Czy mogłabyś coś więcej napisać? Znajomi robili in vitro korzystając z dawców. Chciałabym wiedzieć jak jest w innym przypadku

02.01: @Motylekk - monitoring przed 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
02.01: @Asia999 - 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
04.01: @madzialena_baby - 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
07.01: @Ka.2606 - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
08.01: @Endzi1981- monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
13.01: @Megan4 - pierwsze USG fasolki[emoji3590][emoji110]
13.01: @kolor nadzieji - wizyta przed 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
15.01: @kolor nadzieji - testowania po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji110]

Kogoś dopisać?[emoji846]

A jakieś objawy odczuwasz? Na @ albo ciążę?

reklama
Do góry