reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nikt lepiej Cię nie zrozumie jak my.. wszystkie mamy te same obawy... Musimy się jakoś wspierać i jeśli coś leży nam na serduchu to jest miejsce gdzie możemy się wygadać i wylać swoje smutki, ale też radości bo i na tym forum są kobiety którym się udało i my musimy wierzyć, że i nam się uda.
Dlatego zdecydowałam sie do WAS dołaczyc.Moj mąż troche nie rozumie mojej determinacj i cudem jest ze zrobil badania i narazie zdecydował sie na jedna inseminacje.

Hej kochane ja zaraz zwariuje
Dzisiaj mija dopiero tydzień od 2 iui
Tylko że bol brzucha jajników nie przemija
Nie wiem o co chodzi zaczynam się denerwować że to są jakieś powikłania po iui .
Muszę wziąść jakieś tab przeciwbolowe bo nie potrafię funkcjonować a o l4 nie mam co myśleć przed takim nawale przed świętami.

Weź sobie nospe połóż się i odpocznij a ciężka masz pracę?
Hej kochane ja zaraz zwariuje
Dzisiaj mija dopiero tydzień od 2 iui
Tylko że bol brzucha jajników nie przemija
Nie wiem o co chodzi zaczynam się denerwować że to są jakieś powikłania po iui .
Muszę wziąść jakieś tab przeciwbolowe bo nie potrafię funkcjonować a o l4 nie mam co myśleć przed takim nawale przed świętami.

Weź sobie nospe połóż się i odpocznij a ciężka masz pracę?
Chciałabym się położyć
Niestety pracuje w sklepie w drogerii ale w której nie są tylko kosmetyki tylko wszystko !
Codziennie mam zmiany po 10 h 12h mam też nocki w których jest dostawa w skrócie cały dzień na pełnych obrotach plus stres związany z głupimi pytaniami i nie miłym zachowaniem klientów a przed świętami to jest jakiś koszmar!!!

Oj to wspolczuje[emoji17] pracowałam w handlu więc wiem jak to jest.
Chciałabym się położyć
Niestety pracuje w sklepie w drogerii ale w której nie są tylko kosmetyki tylko wszystko !
Codziennie mam zmiany po 10 h 12h mam też nocki w których jest dostawa w skrócie cały dzień na pełnych obrotach plus stres związany z głupimi pytaniami i nie miłym zachowaniem klientów a przed świętami to jest jakiś koszmar!!!

reklama
Dlatego zdecydowałam sie do WAS dołaczyc.Moj mąż troche nie rozumie mojej determinacj i cudem jest ze zrobil badania i narazie zdecydował sie na jedna inseminacje.
Chciałabym się położyć
Łączę się w bólu, też pracuje w handlu.. jestem drugi dzień z rzędu 12h.. pełno instrukcji, niezdecydowanych klientów i jeszcze do tego ważna papierkowa robota..

Do góry